Ταξίδεψαν από την Ορεστιάδα στο Λίμπερετς για να ζήσουν τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ – Ήττες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

 

Μέχρι και από την… Ορεστιάδα ταξίδεψαν κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τσεχία για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και να ζήσουν την μοναδική νίκη ελληνικής ομάδας στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το πανό από την Ορεστιάδα που εντόπισε το ThrakiSportS στις φωτογραφίες που μετέδωσε το φωτογραφικό πρακτορείο InTime. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 την Σλόβαν Λίμπερετς και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια της διοργάνωσης.

Αντιθέτως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφεραν. Οι πράσινοι άντεξαν για πάνω από 75 λεπτά στην έδρα της Θέλτα αλλά στο τέλος δέχτηκαν δυο γκολ και επιστρέφουν στην Αθήνα από την Ισπανία χωρίς να έχουν πόντο μέχρι στιγμής στην διοργάνωση.

Κακό αποτέλεσμα και για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ηττήθηκε στο Στάδιο Καραϊσκάκη από τον πρωταθλητή Κύπρο ΑΠΟΕΛ με 1-0 και μάλλον προβλημάτισε τους οπαδούς του, αν και είχε την κατοχή και έχασε και ορισμένες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που εντόπισε το ThrakiSportS, την θρακιώτικη παρουσία στο Λίμπερετς όπου είχαμε την μοναδική ελληνική νίκη της βραδιάς για το Γιουρόπα Λιγκ…

 ÓËÏÂÁÍ ËÉÌÐÅÑÅÔÓ - ÐÁÏÊ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2016-2017) SLOVAN RIBEREC - PAOK (EUROPA LEAGUE 2016-2017) paok-limperets paok-limperets2 paok-limperets3 paok-limperets4