Στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια ο Τάκης Φωτεινάκης για να παρακολουθήσει προπονήσεις του NBA!

 

Πολλοί προπονητές ανά τον κόσμο συνηθίζουν να πηγαίνουν και να παρακολουθούν τις προπονήσεις μεγάλων ομάδων, ούτως ώστε να μάθουν νέα συστήματα και νέες μεθόδους προπονήσεων.

Την ευκαιρία αυτή έχει αυτές τις ημέρες και ο Τάκης Φωτεινάκης, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Πολιτείας της Βιρτζίνια, το Ρίτσμοντ, όπου και παρακολουθεί τις προπονήσεις (training camp) της ομάδας του NBA των Ουάσινγκτον Ουίζαρντ (Washington Wizards).

Οι προπονήσεις γίνονται στο Stuart C. Siegel Center, το οποίο είναι το κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστημίου Virginia Commonwealth University και το οποίο έχει χωρητικότητα 7.637, μεγαλύτερη δηλαδή και από τα περισσότερα κλειστά γυμναστήρια της χώρας μας.

Η εμπειρία για τον πρώην προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή είναι πολύ μεγάλη, καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί από κοντά μεγάλους προπονητές και μεγάλους αστέρες του αθλήματος. Άλλωστε αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει η περίοδος προετοιμασίας των ομάδων του NBA και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν και οι φιλικές αναμετρήσεις, με το πρωτάθλημα να ξεκινάει σε 28 ημέρες.

foteinakis-virginia-1