ΕΠΣ Έβρου: Νίκη του Ορέστη Ορεστιάδας στο Σουφλί στην τελική πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

 

Σε φιλικο παιχνίδι που έγινε στο γηπέδο του Σουφλίου, στο τελευταίο τους παιχνίδι προετοιμασίας, αφού το άλλο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα, ο Ορέστης Ορεστιάδας κέρδισε 2-1 τον Έβρο Σουφλίου.

Ο Ορέστης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο 65′ με τον Στεφανίδη και αν και ισοφαρίστηκε στο 72′ με τον Ζαχο, στο 84′ ειχε δοκαρι με τον Περόπουλο και πήρε την νίκη στο 89′ με τερμα του Μοσινιάν.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Θεοχαριδη ο οποίος και διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του Έβρου Σουφλίου.

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Δουλουδης, Μπαμιος, Παπαναστασίου, Μπετζεκας, Ραλλης, Μαργαρίτης, Μαλλιωρας, Πρεπουδης, Πετκιδης, Δροσακης, Κελεσιδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Ηλιόπουλος, Γκοτσιος, Ματθιουδακης, Πουλιλιος, Ανδρονικιδης, Κουτσουλας, Λάζος, Ζάχος, Μυσιουδης και Κουρουδης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Γαλλής, Στεφανίδης, Κιτσικούδης, Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Οικονόμου, Παπαγιαννίδης, Βουδούρης, Πασχαλίδης, Μεμούρης, Δαρβούδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μπεχτσούδης, Μάτσιος, Τρανόπουλος, Κυλιτζίδης, Γενηκομσίου, Ελευθεριάδης, Μοσινιάν και Καστρινός.