LIVE η Γ’ Εθνική: Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης και Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΑΟ Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης και Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για τις επόμενες ώρες για την εξέλιξη στα παιχνίδια του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων της Θράκης.

Ώρα 15:10 Να θυμίσουμε πως η μετάδοση αυτού του αγώνα στο site μας, δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:14 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης του σημερινού αγώνα είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:18  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:22  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 15:26  Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 15:30  Τέλος, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 15:35 Στη γειτονική Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, θέλοντας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και φυσικά γιατί όχι να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Τους 20 της αποστολής που ταξίδεψαν στην Καβάλα απαρτίζουν οι Αθανασίου, Ρούφος, Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Κωτίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μόσχος, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Πασχαλάκης, Τζαμπάζ, Τορομανίδης και Χαριτίδης.

Ώρα 15:39 Αντίθετα πίσω στην Ξάνθη έμειναν οι Μελισσόπουλος και Κασαπάκης λόγω τραυματισμού και οι Μπρατσιάνι και Λίτσκα λόγω τιμωρίας.

Ώρα 15:44 Η Δόξα ταξίδεψε στο Παραλίμνι για τον αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την ισοπαλία που απέσπασε από τη Δόξα Δράμας την περασμένη αγωνιστική. Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Πέρτσας, Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Κίστος, Λέφης, Μουζασβίλι, Λειβαδιώτης, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Τρίχας, Κλη, Γιαννακιτσίδης Θωμάς, Σερίφης, Ιωαννίδης, Εμρέ και Πανουργιάς. Μοναδική απόλεια για τον προπονητή Γιάννη Κλειτσιώτη αυτή του Χρήστου Βάσκου, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ακόμα από την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας.

Ώρα 15:49 Το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής: ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου -Αλμωπός Αριδαίας, ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα, Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά, Εορδαϊκός-Καμπανιακός, Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς.

Ώρα 15:53 Μόλις ενημερωθήκαμε για τις συνθέσεις στο Παραλίμνι:

Απόλλων Παραλιμνίου: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τακάς, Μιντιούρης, Καστριτσέας, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Καρακούτης, Ναλμπάντης, Μεντής.

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Εμρέ, Δραγανίδης, Θωμάς, Κλης, Γιαννακιτσίδης.

Ώρα 15:58 Στον πάγκο για τον Απόλλων Παραλιμνίου βρίσκονται οι Ζυγκερίδης, Γαλακτερός, Κωνσταντινίδης, Μπρόκος, Παπαστεργίου και Τυχάλας, ενώ για τη Δόξα Προσκυνητών οι Κίτσος, Μόσχος, Μουζασβίλι, Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Πανουργιάς και Ιωαννίδης.

‘Ωρα 16:03 Διαιτητής στην αναμέτρηση στο Παραλίμνι είναι ο Σιδηρόπουλος (Έβρου) με βοηθούς τους Καμπερίδη και Βερνέζη (Καβάλας).

Ώρα 16:10 Πάμε και στις συνθέσεις από την Καβάλα

Καβάλα: Αθανασίου, Μπαντίνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Μπάτζιος, Μπλιός, Ζλατκόφσκι, Παβίσεβιτς.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Χαλήλ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ. Πασχαλάκης.

Ώρα 16:15 Διαιτητής στην Καβάλα είναι ο Τζουμαλάκης, με βοηθούς τους  Ζιγκερίδη και Καμπούρη.

Ώρα 16:23 Ποδοσφαιρικός ο καιρός σήμερα σε Καβάλα και Παραλίμνι, θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, καθώς την περασμένη Κυριακή η ζέστη ήταν αρκετή και ανάγκαζε τους διαιτητές να δίνουν τάιμ άουτ.

Ώρα 16:32 Έχουν ξεκινήσει οι αγώνες σε Παραλίμνι και Καβάλα, καθώς και στα υπόλοιπα παιχνίδια του 1ου ομίλου

Ώρα 16:45 Πρώτη καλή ευκαιρία στο Παραλίμνι για τη Δόξα με τον Εμρέ, του οποίου το σουτ όμως έφυγε άουτ

Ώρα 16:48 Γκολ στο Παραλίμνι. Λίγο μετά τη φάση του Εμρέ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ στο 15΄ με τον Μεντή, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και άνοιξε το σκορ. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 1-0

Ώρα 16:51 Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Δόξα προσκυνητών, με τον Εμρέ να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να βγαίνει απέναντι στον Χατζηγιαννάκη, όμως αστόχησε στο τετ α τετ και έτσι έμεινε το 1-0

Ώρα 16:53 Πρώτη καλή στιγμή στην Καβάλα για τους γηπεδούχους, με την καρφωτή κεφαλιά του Ζλατκόφσκι να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρούφου

Ώρα 16:57 Γκολ στο Παραλίμνι. Οι γηπεδούχοι με σουτ του Ναλμπάντη διπλασιάζουν στο 223΄ τα τέρματα τους. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 2-0

Ώρα 17:00 Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στα πρώτα 30 λεπτά των αγώνων

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα  0-0
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-Αλμωπός Αριδαίας  0-1 (6′ Ελευθεριάδης Λ.)
Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης  0-0
Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-0 (12′ Πινδώνης, 19′ Ιότι)
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0
Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών  2-0 (15′ Μεντής, 23′ Ναλμπάντης)
Εορδαϊκός-Καμπανιακός  1-0 (29′ Ίβιτς)

Ώρα 17:02 Γκολ στο Παραλίμνι. Οι γηπεδούχοι δυστυχώς είναι ασταμάτητοι και με τον Καρακούτη στο 30΄ ανεβάζουν και άλλο τον δείκτη του σκορ. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0

Ώρα 17:09 Αλλαγή για τη Δόξα προσκυνητών, με τον Θωμά να αποχωρεί και τον Πανουργιά να παίρνει τη θέση του

Ώρα 17:11 Στην Καβάλα το παιχνίδι είναι κακό, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ευκαιρίες, κάτι το οποίο συμφέρει τον Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος κρατάει το μηδέν χωρίς να πιέζεται

Ώρα 17:13 Κόρνερ του Κυριακίδη για την Καβάλα στο 43΄, κεφαλιά του Ζλατκόφσκι η μπάλα άουτ.

Ώρα 17:14 Απαντάει στην ευκαιρία ο Ορφέας Ξάνθης. Από φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη ο Πασχαλάκης θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ

Ώρα 17:16 Ημίχρονο στην Καβάλα, με τις δύο ομάδες να παραμένουν ισόπαλες σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 0-0

Ώρα 17:17 Ολοκληρώθηκε το ημίχρονο και στο Παραλίμνι, με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος και να προηγείται με τρία τέρματα. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 3-0

Ώρα 17:19 Να θυμίσουμε πως η μετάδοση αυτού του αγώνα στο site μας, δε θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:21 Άλλος ένας χορηγός της μετάδοσης του σημερινού αγώνα είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 17:23  Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:25  Ευχαριστούμε επίσης τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 17:27  Χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 17:29  Τέλος, χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 17:31 Τα αποτελέσματα στο πρώτο ημίχρονο

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα  0-0
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-Αλμωπός Αριδαίας  0-1 (6′ Ελευθεριάδης Λ.)
Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης  0-0
Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-0 (12′ Πινδώνης, 19′ Ιότι)
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0
Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών  3-0 (15′ Μεντής, 23′ Ναλμπάντης, 30′ Καρακούτης)
Εορδαϊκός-Καμπανιακός  1-0 (29′ Ίβιτς)

Ώρα 17:33 Έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο στις αναμετρήσεις.

Ώρα 17:34 Έναρξη με τρεις αλλαγές στην Καβάλα στο 46΄. Για τον Ορφέα Ξάνθης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μουμίνογλου και Χαριτίδης και πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου οι Πασχαλάκης και Κατρανίτσας. Αλλαγή και για την Καβάλα, με τον πτηνόπουλο να παίρνει τη θέση του Ζλατκόφκσι

Ώρα 17:48 Στο 60΄ έχουμε τα εξής αποτελέσματα

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα  0-0
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-Αλμωπός Αριδαίας  0-1 (6′ Ελευθεριάδης Λ.)
Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης  0-0
Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά  3-0 (12′ Πινδώνης, 19′ Ιότι, 46′ Ίγκορ)
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς  0-1 (57′ Πόποβιτς)
Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών  3-0 (15′ Μεντής, 23′ Ναλμπάντης, 30′ Καρακούτης)
Εορδαϊκός-Καμπανιακός  1-0 (29′ Ίβιτς)

Ώρα 17:50 Αλλαγή και στο Παραλίμνι για τον Απόλλωνα. Ο Ζυγκερίδης περνάει στη θέση του Καρακούτη

Ώρα 17:51 Κεφαλιά του Καστριτσέα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα άουτ

Ώρα 17:55 Δεύτερη αλλαγή για την Καβάλα στο 66΄. Στη θέση του Παππά ο Παπαδόπουλος

Ώρα 17:59 Ολοκληρώνει τις αλλαγές ο Ορφέα Ξάνθης στο 69΄. Ο Τορομανίδης στη θέση του Ξαντινίδη

Ώρα 18:00 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Απόλλων Παραλιμνίου. Στις θέσεις των Τακά και Μεντή περνάνε οι Κωνσταντινίδης και Γεωργιάδης

Ώρα 18:01 Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα Προσκυνητών, όταν μετά από σέντρα του Τρίχα ο Σιδηρόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά, όμως αυτή θα περάσει ξυστά δίπλα από το δοκάρι του Χατζηγιαννάκη

Ώρα 18:02 Δεύτερη αλλαγή για τη Δόξα Προσκυνητών. Στη θέση του Σιδηρόπουλου ο Μόσχος

Ώρα 18:05 Ολοκληρώνονται οι αλλαγές για τη Δόξα Προσκυνητών, με τον Κίτσο να περνάει στη θέση του Εμρέ

Ώρα 18:06 Γκολ στο Παραλίμνι. Ο Απόλλων δίνει δυστυχώς διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, με τον Ρούμπο με κεφαλιά στο 80΄ να χρίζεται και αυτός σκόρερ. Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 4-0

Ώρα 18:11 Στο 80΄ έχουμε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα  0-0
ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου-Αλμωπός Αριδαίας  0-1 (6′ Ελευθεριάδης Λ.)
Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης  0-0
Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά  3-0 (12′ Πινδώνης, 19′ Ιότι, 46′ Ίγκορ)
Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς  0-3 (57′ Πόποβιτς, 67′ Βεργώνης, 75′ Ενλουντούλου)
Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών  4-0 (15′ Μεντής, 23′ Ναλμπάντης, 30′ Καρακούτης, 80′ Ρούμπος)
Εορδαϊκός-Καμπανιακός  3-0 (29′-64′ Ίβιτς, 50′ Μαυροματίδης πεν)

Ώρα 18:13 Ολοκληρώνει στο 82΄ τις αλλαγές η Καβάλα. Στη θέση του Δέντσα ο Σταματόπουλος

Ώρα 18:20 Τέλος του αγώνα στο Παραλίμνι, με τη Δόξα Προσκυνητών να δέχεται τρία γκολ στο διάστημα από το 15 έως το 30 και στη συνέχεια να μην μπορεί να αντιδράσει, γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό Απόλλωνα. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών 4-0

Ώρα 18:26 Τέλος του αγώνα και στην Καβάλα, με τον Ορφέα να παίρνει την ισοπαλία χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και να παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα. τελικό αποτέλεσμα: Καβάλα – Ορφέας Ξάνθςη 0-0

Ωρα 18:28 Συνεχίζει να ξαφνιάζει ευχάριστα ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα πήρε το 0-0 από την Καβάλα, η οποία έχει βλέψεις ανόδου. Αντίθετα η Δόξα Προσκύνητων σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι έδειξε αμυντικές αδυναμίες και ηττήθηκε με 4-0 από τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Ωρα 18:30 Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους έξι χορηγούς που σας πρόσφεραν αυτό το live, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση θα βρείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική και αναλυτικά ρεπορτάζ από Καβάλα και Παραλίμνι…