Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας δοκιμασίες σε Καβάλα και Σέρρες για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών

 

Με τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν και οι δυο ομάδες της Θράκης. Αμφότερες δίνουν σημαντικές εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα ο Ορφέας Ξάνθης, που είναι αήττητος μέχρι τώρα έχοντας τέσσερις βαθμούς, ταξιδεύει χωρίς προβλήματα στην γειτονική Καβάλα, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι ισόβαθμες, αφού και ο ΑΟΚ παραμένει αήττητος μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι είναι αναμφισβήτητα το φαβορί, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής σκληρά καρύδια.  Ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Ταουσιάνης μετράει 4 απώλειες, τους τραυματίες Μελισσόπουλο, Κασαπάκη και τους τιμωρημένους Μπρατσιάνι, Λίτσκα, ενώ παίζουν κανονικά οι Παππάς και Λαδάκης.

Η Δόξα Προσκυνητών ταξιδεύει στις Σέρρες χωρίς τον σκόρερ της Χρήστο Βάσκο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, διεκδικώντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα. Η Δόξα έχει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας με την συνονόματή της από την Δράμα. Ωστόσο το Παραλίμνι δεν έχει κανέναν και καίγεται για τους πρώτους του βαθμούς, ενω δεν έχει σημειώσει ακόμα κανένα τερμα.

Τον αγώνα Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης θα διαιτητεύσει η τριπλέτα Τζουμαλάκης, Ζιγκερίδης, Καμπούρης της ΕΠΣ Σερρών. Τον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου -Δόξα Προσκυνητών ο Σιδηρόπουλος (Έβρου) με βοηθούς τους Καμπερίδη και Βερνέζη (Καβάλας).

Η τριπλέτα Δρακίδης, Δημητριάδης, Δανδαλίδης, δηλαδή τα… τρία «δ» της διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, θα βρεθεί στο ματς ΑΟ Καρδίας – Μακεδονικός Φούφα, εκεί όπου κοντράρονται οι δυο ομάδες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ο Ορφέας Ξάνθης παραμένοντας μάλιστα αήττητος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (ώρα έναρξης στις 16:30, live ενημέρωση από το ThrakiSportS): ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου -Αλμωπός Αριδαίας, ΑΟ Καρδίας-Μακεδονικός Φούφα, Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα-Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Δράμας-ΑΠΕ Λαγκαδά, Εορδαϊκός-Καμπανιακός, Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς. Ρεπό έχει η Νάουσα.