ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον αγώνα των 13 τερμάτων ανάμεσα σε Πόντο Κομοτηνής και Ένωση Ασωμάτων

 

Στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ανάμεσα σε Πόντο Κομοτηνής και Ενωση Ασωμάτων έμελλε να… βρέξει γκολ. Συνολικά 13 σημειώθηκαν σε αυτήν την αναμέτρηση, που ήταν η πιο πραγαωγική της πρώτης φάσης του κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο έμπαιναν γκολ ανά επτά λεπτά!!!

Την πρόκριση πήρε εύκολα η Ένωση που κέρδισε εκτός έδρας με 10-3 και συνεχίζει στην επομενη φαση των ομίλων. Ο αγώνας δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική με το σκορ να μιλαει μονο του. Οι γηπεδουχοι στο 27′ πρηγηθηκαν με τέρμα του Αμοιρόπουλου Ε. αλλά μέχρι… εκεί. Στο 30′ ο Παλτζη Μεμετ εκανε το 1-1, ο ίδιος στο 36′ έκανε το 1-2, ο ίδιος στο 39′ εκανε το 1-3 επιτυγχάνοντας το απόλυτο χατ τρικ με τρία τέρματα σε δέκα λεπτά (!!!) και ο Μεμετ Οτζιαν διαμόρφωσε το 1-4 στο 40′. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Ταουσιαν Γιουξελ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και δυο λεπτά αργότερα ο Μεμέτ Οτζιαντο διαμόρφωσε το 1-6. Στο 62′ ο Κουπουκ Χασάν έκανε το 1-7 και στο 73′ ο Παλτζη Μεμετ το 1-8. Στο 76′ ο Ταουσιαν Γ. διαμόρφωσε το 1-9 στο 85′ ο Μεμετ Αμπερ το 1-10, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι του Πόντου Κομοτηνής σημείσαν δυο γκολ για την τιμή των όπλων με τους Σειτανίδη και του Τριανταφυλλίδη Γ με πεναλτυ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγιάννης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Τσιλφιδου.

ΠΟΝΤΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Κοτανιδης, Μακαριδης  (65′ Παυλιδης), Κυριακίδης. Ξενοδοχίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδοπουλος, Τοπαλιδης (65′ Χατζιδης), Αμοιροπουλος Γ., Αμοιροπουλος Ε., Ηλιαδης, Σειτανίδης.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ: Σαλη Φατιχ, Ταουσιαν Γιουξελ, Ιμπραμ Οκται, Μπαλτση Κεναν, Χατζογλου, Μεμετ Οτζιαν (60′ Μεμετ Αμπερ), Κοπουκ Χασαν, Ιμπραμ Μεμετ (46′ Μουσταφα Μουσταφα), Παλτζη Μεμετ, Κιουτσουκ Μεμετ, Αμετ ιλκερ