Ντοκουμέντο: Οι 12 Θρακιώτες που ψηφίζουν στην ΓΣ του ΣΕΓΑΣ και τα 5 θρακιώτικα σωματεία χωρίς δικαίωμα ψήφου

 

Συνολικά 224 είναι τα σωματεία που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ, που διεξάγονται Παρασκευή και Σάββατο στο Λουτράκι. Κοινώς οι υποψήφιοι, ανάμεσά τους και οι δύο Θρακιώτες Κώστας Πατερόπουλος και Κώστας Μαρτινίδης, διεκδικούν τον μαγικό αριθμό 113 για να καταφέρουν να εκλεγούν, αφού απαιτείται το 50%+1 των ψήφων.

Την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS δημοσίευσε όλη την λίστα με τους 32 υποψηφίους αλλά και την λίστα με τα (έξι όλα κι όλα) θρακιώτικα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σήμερα δημοσιεύει ποιους αντιπροσώπους όρισαν ως τακτικούς και αναπληρωματικούς στην Γενική Συνέλευση τα 6 θρακιώτικα σωματεία αλλά και τα υπόλοιπα 11 της ΑΜ-Θ.

Επίσης, το ThrakiSportS δημοσιεύει από το ίδιο έγγραφο και τα υπόλοιπα σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Όπως θα διαπιστώσετε, είναι όλα τα σωματεία του Β. Έβρου (ΑΟ Ορεστιάδας, Πολυνίκης Ορεστιάδας, Μυρμιδόνες Διδυμοτείχου) καθώς και τα σχετικά νέα σωματεία ΑΟ Θράκης της Αλεξανδρούπολης και ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής. Μόνο ένα από αυτά όρισε αντιπρόσωπο και τον στέλνει στο Λουτράκι.

segas-antiprosopoi