Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του τελειόφοιτου της Νομικής Κομοτηνής που θα είναι πλέον αντίπαλος του Πανθρακικού

 

Ακόμα ένας παίκτης του Πανθρακικού που έφυγε το καλοκαίρι από την Κομοτηνή συμφώνησε με ομάδα της Β΄ Εθνικής και θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Πρόκειται για τον Κώστα Ζδράβο – Ρίζο, ο οποίος δεν είχε συμφωνήσει μέχρι τις 31 Αυγούστου με καμία ομάδα και κάνοντας χρήση της προθεσμίας για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, συμφώνησε την τελευταία ημέρα με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Ζδράβος-Ρίζος καταγεται από τα Γιάννενα, και βρίσκεται στο τελευταίο έτος της Νομικής Σχολής στο ΔΠΘ. Προπονιόταν το τελευταίο διάστημα μόνος στην Κομοτηνή περιμένοντας κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, ενω παράλληλα διάβαζε για να δώσει τα τελευταία του μαθήματα για το πτυχίο.

Σε επικοινωνία του με το ThrakiSportS ο Ζδράβος-Ρίζος ανέφερε: «Μακάρι να ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν πειράζει υπαρχει μια καινούργια προκληση τώρα…  ευχαριστώ και τον Πανθρακικό και την Κομοτηνή που τόσα χρόνια με είχαν σαν δικό τους παιδί… αυτή η πόλη θα είναι πάντα στην καρδιά μου…να ειστε καλά!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

Σε μία ακόμη κίνηση την τελευταία στιγμή προχώρησε η Αναγέννηση ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της!

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρονο ακραίο αμυντικό Κώστα Σδράβο – Ρίζο που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό!

Ηδη το συμβόλαιό του κατατέθηκε εντός προθεσμίας για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές (9 Σεπτεμβρίου) και ο παίκτης αναμένεται στην Καρδίτσα.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο γενικός διευθυντής της ομάδας μας Κώστας Ραχαβέλιας βρίσκεται στην Αθήνα όπου κατέθεσε και τα υπόλοιπα συμβόλαια του ρόστερ της ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here