ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό φιλικό ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αστέρα Αιγείρου για τον 5χρονο Χρηστάκη Θεοδωρίδη

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ενωσιακο γηπεδο της ΕΠΣ Θρακης ο φιλικος αγωνας για φιλανθρωπικο σκοπο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κομσίου και Αστέρα Αιγείρου για την ενισχυση του γιου του Παναγιωτη Θεοδωριδη απο την Αιγειρο που αντιμετωπίζει μεγαλα προβληματα υγειας και πρεπει επειγόντως να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Λιγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες εδειξαν καλα στοιχεία, με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο και να παρουσιάζεται πιο δυνατός ως σύνολο. Άλλωστε η ομάδα του Γιώργου Δίγγα απέκτησε έμπειρους ποδοσφαιριστές καιθα είναι από τις πρωταγωνίστριες στην κατηγορία. Όμως και η ομαδα του Αστερα του Φωτη Κωνσταντινίδη εδειξε καλα στοιχεια έδειξε ότι θα ειναι και φετος απο τις υπολογισιμες ομαδες της κατηγοριας.

Στα του αγώνα, το σκορ άνοιξε το 15′ με ατομική προσπάθεια και πλασε του Αμετ Ερκαν. Στο 79′ ο νεαποκτηθεις Μαμούτ Σεϊδαν με σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Ευκαιρίες έχασαν και οι Ποπτσης, Μιχαλακελης, Σαμπατικακης, Ταμαμης και Μορφακιδης με το δευτερο ημιχρονο να ειναι πιο μετριο αφου οι δύο προπονητές άλλαξαν τις συνθέσεις και εβαλαν ολους τους παικτες που ειχαν στην διαθεση τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρόιδος με βοηθούς τους Τζιοτζιο και Καρακασιδη. Οι γονείς του μικρού Χρηστάκη ευχαριστούν όλους όσους συνεισέφεραν με τον οβολό τους στον αγώνα αυτό. Μπορεί στις κερκίδες να μην ηταν πολλοί, όμως αγοράζοντας εισιτήρια ενισχυσαν την προσπάθεια πολλά άτομα με αποτέλεσμα να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στα 800 ευρώ.

Με τον τρόπο τους συνεισέφεραν η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών Λιάγκης επίσης βοήθησε και μάλιστα κλείστηκε για το απόγευμα της Πέμπτης φιλικό ανάμεσα στην ομάδα του και την μεικτή νέων της ΕΠΣ Θράκης, με την ευχή ο 5χρονος Χρηστακης να ειναι δυνατος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΙΓΕΙΡΟΥ: Γκοτσιος, Καρασταυρου, Πεντας, Ροιδος, Ραμαντανης, Γεωργιου, Ζουκου, Τροκανας, Σαμπατικακης, Γιαννακου, Στυλιανιδης. Έπαιξαν και οι Πολιμενοφ, Χαμουζας, Κεχαγιας. Ανδρεου, Παπανικολαου Χ, Γκορτσιλας, Παπαδοπουλος, Παπανικολαου, Α. Δημακης.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Μπουτσακτση, Ποπτσης, Γιαπρακτσης, Ζουμπιαδης, Ταμαμης, Κυπριτογλου, Μορφακιδης, Ξενακης, Αμετ Ερκαν, Φλεγγας, Μιχαλακελης. Έπαιξαν ακομη οι Τζουμαρης, Μαμουτ Σειδαν, Παπαδοπουλος, Λεβεντερης, Καλατζος, Διγγας.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ