Ημέρα… φωτογράφισης στον ΑΟ Ξάνθη που προετοιμάζεται για τον Πανιώνιο χωρίς Μπαξεβανίδη και Γουάλας


Συνέχεια προπονήσεων για την Ξάνθη, που προετοιμάζεται σιγά-σιγά για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, με τον οποίο ανοίγει και η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της φετινής  Super League. 

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση με τρέξιμο και  passing game, και εν συνεχεία διαχωρισμό των παικτών σε δύο ομάδες. Η πρώτη περιείχε τους αμυντικογενείς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι και δούλεψαν σε θέματα ανασταλτικής λειτουργίας, ενώ η δεύτερη τους επιθετικογενείς παίκτες, που δούλεψαν πάνω στους τομείς της επιθετικής οργάνωσης και δημιουργίας, αλλά και σε αυτόν των τελειωμάτων.

Όπως από την αρχή της εβδομάδας, δύο παίκτες ήταν αυτοί που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, λόγω τραυματισμών. Αυτοί είναι οι Φερνάντο Γουάλας και Δήμος Μπαξεβανίδης που δύσκολα θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μετά την προπόνηση και το μεσοδιάστημα του μεσημεριού, όπου οι ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν, επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο. Αυτή τη φορά όχι για προπόνηση, αλλά για την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας για την φετινή και 28η συνεχή σεζόν της παραμονής της στην Α’ Εθνική και μετέπειτα Super League, η οποία πραγματοποιήθηκε με… αρκετό κέφι στο Ξάνθη FC Arena.