Β’ Εθνική: «Πάτησαν» γήπεδο τα κορίτσια της Ροδόπης ’87

 

Από την Παρασκευή το απόγευμα ξεκίνησαν και θα συνεχίσουν σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις προετοιμασίας (γήπεδο Άλσους Φιλίας και γυμναστήριο “Fair Play”) για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Κομοτηνής Ροδόπη ’87.

Με αρκετά νέα πρόσωπα που «δοκιμάζονται» αλλά και με αρκετές απουσίες για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, η Βίκυ Περιβολοπούλου θέλει να ετοιμάσει μια νέα ομάδα που να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι παίκτριες που παραβρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και στο διπλό που ακολούθησε η ομάδα των Γιαμπούρη – Κουφού κέρδισε 3-1 την ομάδα των Περιβολοπούλου – Ζαχαριά (τα γκολ Αζρά Χασάν, Κουφού και Σωκράτους για τις νικήτριες που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ της Περιβολοπούλου).

Οι προπονήσεις για τις ακαδημίες γίνονται στα γηπεδάκια του Fair-Play σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κομοτηνής.  Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για τις μικρές που θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here