Φλέρταρε με την Καλλονή αλλά συμφώνησε με τον… Παναθηναϊκό της Γερμανίας το «πουλί» της Θράκης

 

Μετά τον Πλατανιά και το κόκκινο τριφύλλι στο στήθος, ο έμπειρος πορτιέρο Αλέξης Καλαϊτζίδης ή γνωστότερος στην Θράκη ως… «Το πουλί» θα ξαναφορέσει το πράσινό τριφύλλι, όχι του Παναθηναϊκού ή της Ομόνοιας, αλλά αυτό της Βικτώρια Αρνολντσβάλερ στην Γερμανία!

viktoriaΗ Βικτώρια αγωνίζεται στην 5η κατηγορία της Γερμανίας  στην οποία ο πολύπειρος Εβρίτης τερματοφύλακας αυτοανακοινώθηκε από το διαδίκτυο, λέγοντας ότι φορά πάλι τριφύλλι στο στήθος (δείτε δεξιά το έμβλημα της νέας του ομάδας). Όπως μάλιστα δήλωσε στο ThrakiSportS, το επίπεδο της κατηγορίας αυτής είναι ανάλογο της Football League στην Ελλάδα, ενώ γνωρίζει και τον προπονητή της ομάδας.

Ο Καλαϊτζίδης ωστόσο εκτός από το ποδοσφαιρο θα συνδυάσει και τα επαγγελματικά του, αφού διατηρεί εστιατόριο στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στην Κολωνία. Έτσι η πρόταση ήταν ό,τι ιδανικότερο για τον ίδιο.

Πάντως, ο Καλαϊτζίδης κάλλιστα θα μπορούσε να συνεχίσει στην Ελλάδα όπου είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και την Καλλονή του Γιώργου Βαζάκα. kalaitzidisΜάλιστα, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε για διακοπές στην Μυτιλήνη.

Πέρσι, ο Καλαϊτζίδης αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σαπών κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου ενώ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δίχως όμως να καταφέρει να κρατήσει με τις επεμβάσεις του την ομάδα της πρωτεύουσας του Εβρου στη Γ’ κατηγορία.

Ο πολύπειρος πορτιέρο στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα στην ΠΑΕ Θράκη, Πρέβεζα, Πλατανιά, Ζάκυνθο, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Καλλονή, Αιολικό και τό Θρυλόριο. Πλέον πάει στην Γερμανία και ήδη “πόσταρε” στο facebook την εμφάνιση της νέας του ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος τερματοφύλακας γνωστός και ως το «πουλί» του περιφερειακού ποδοσφαίρου και σπεσιαλίστας στα πέναλτι, το 2009 έσπασε το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Πλατανιά κρατώντας ανέπαφη την εστία του για 1.224 λεπτά, ενώ και το 2002, ως τερματοφύλακας της ΠΑΕ Θρακης, που έπαιζε τότε στη Δ” Εθνική, κράτησε «καθαρή» την εστία του για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα και συγκεκριμένα 1.244 λεπτά.