ΕΠΣ Ξάνθης: Συμφωνία με τον ΑΟ Ξάνθη για φτηνά εισιτήρια διαρκείας στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ξάνθης, σχετικά με τη συμφωνία που έχει γίνει με την ΑΟ Ξάνθη, που αφορά διαρκείας με αρκετά μειωμένες τιμές, για όσους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της Ξάνθης και φέτος στο πρωτάθλημα της Super League.

Πρόκειται για μια συμφωνία που είναι γνωστή από την ομάδα της Ξάνθης ήδη από το καλοκαίρι, αλλά η ΕΠΣ Ξάνθης ενόψει και της έναρξης των εντός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας αποφάσισε να την υπενθυμίσει με ανακοίνωσή της.

Στην φωτογραφία βλέπετε ορισμένους από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να οφεληθούν από αυτήν την συμφωνία, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ξάνθη και το ελληνικό ποδόσφαιρο ως πρωταθλητές Ελλάδος στο Σαν Μαρίνο τον περασμένο Ιούνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης υπενθυμίζει στα σωματεία – μέλη της, την συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Συγκεκριμένα οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΠΑΕ ΑΟΞΑΝΘΗ για το πρωτάθλημα της Super League στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες στα γραφεία της Ένωσης που εδρεύουν στην Θερμοπυλών 2, 4ος όροφος κατά τις ώρες λειτουργίας γραφείου (10:00 – 14:00). Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας απαιτούνται φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και το ΑΜΚΑ.

Η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ που για ακόμη μια φορά δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη της προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας.»