Super League: Κανονικά ο Μάνταλος, εκτός αποστολής ο Χριστοδουλόπουλος για το παιχνίδι με την Ξάνθη

 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Παρασκευή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μένοντας έτσι εκτός αποστολής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Ο παίκτης της ΑΕΚ έχει θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και παράλληλα με τις ατομικές προπονήσεις θα συνεχίσει και τις θεραπείες τις οποίες ξεκίνησε.

Αντίθετα ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα , δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με το Γιβραλτάρ και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, την οποία ανακοίνωσε σήμερα ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η αποστολή αποτελείται από 22 παίκτες, ενώ 4 εξ αυτών θα κοπούν είτε αύριο, είτε το πρωί της Κυριακής.

Αναλυτικά οι 22 που ανακοίνωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ξάνθη: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τζανετόπουλος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας.