Το Σαββατοκύριακο το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών από το ΠΑΟΚ Academy στον Έβρο

 

Το προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο διοργανώνει τουρνουά με την συμμετοχή τμημάτων υποδομής αλλά και αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν αστέρες που στελέχωσαν στο παρελθόν τον δικέφαλο του Βορρά (ανάμεσα στους οποίους ο Εβρίτης Νίκος Αλαβάνταςκαι οι Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Μαλιούφας,  Πουρλιοτόπουλος, Λαγωνίδης) κόντρα σε παλαίμαχους του Βορείου Έβρου.

«Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο γήπεδο Ισαακίου θα διοργανωθεί μεγάλο τουρνουά στην μνήμη δυο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που δεν είναι πια στην ζωή και πρόσφεραν πάρα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Το τουρνουά θα προσπαθήσει να γίνει θεσμός για την περιοχή μας και θα ονομασθεί “1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΤΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ 2016″», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για την οποία είχε αναφερθεί και πριν από αρκετές ημέρες το ThrakiSportS.

Σε σχέση με τις συμμετοχές, μέτα από κάλεσμα όλων των ακαδημιών του Β. Έβρου οι ακαδημίες που δήλωσαν να συμμετοχή στο προπονητικό κέντρο για την περίοδο 2016-2017 είναι οι εξής: ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ , ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΑΕΚ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ , ΑΚΡΙΤΑΣ ΒΥΣΣΑΣ, Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ . «Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την σεζόν 2016-2017 θα λειτουργήσει αποκλειστικά υπό την αιγίδα της επίσημης ακαδημίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ academy με έδρα το Ισαάκιο», επισημαίνεται ακόμα στην ανακοίνωση που προσθέτει ότι όλοι οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν στο γήπεδο του Ισαακίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Συνοπτικό πρόγραμμά τουρνουά:

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, Ώρα 11:00 – Έναρξη τουρνουά και αγώνες τμημάτων υποδομής

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, Ώρα  11:00 – Camp επιλογής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι Βορείου Έβρου εναντίον Παλαίμαχοι ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, Ώρα  17:00 – Φιλικός αγώνας Βορείου Έβρου με Παλαίμαχους ΠΑΕ ΠΑΟΚ.