Βασικός ο Σιώπης, αλλαγή ο Ορφανίδης στην ήττα με 1-0 της Εθνικής Ελπίδων από την Πορτογαλία

Μαθηματικές είναι πλέον οι ελπίδες που έχει η Εθνική Ελπίδων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, καθώς απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές και η ήττα με 1-0 από την Πορτογαλία άφησε την Ελλάδα 5 βαθμούς πίσω.

Η Εθνική ήταν κακή, απείλησε μόλις μία φορά στο παιχνίδι και δεν είχε σε καλή ημέρα τον Μπάρκα το σκορ θα είχε λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 54΄ ο Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Μανολης Σιώπης ξεκίνησε βασικος, ενώ ο Πέτρος Ορφανίδης πέρασε στο παιχνίδι στο 82΄, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει στον εναπομείναντα χρόνο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Ρουί Ζόρζε): Ζοέλ Κάστρο, Φιγκεϊρέδο, Ριμπέιρο, Φονσέκα, Σεμέδο, Νέβες, Φερνάντες, Ρ. Χόρτα, Ζότα (72′ Γκονσάλο Πασιένσια), Α. Χόρτα (46′ Ζοάο Καρβάλιο), Ζέλσον Μαρτίνς (62′ Γκονσάλο Γουέδες).

ΕΛΛΑΔΑ  (Α. Νικοπολίδης): Μπάρκας, Βούρος, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Πούγγουρας, Σιώπης, Χαρίσης (82′ Ορφανίδης), Μυστακίδης, Μανθάτης (86′ Κουλούρης), Ιωαννίδης, Α. Δώνης (65′ Τσιλιανίδης).

Η βαθμολογία τους 4ου Ομίλου:

1. Πορτογαλία 22

2. Ισραήλ 15

3. Αλβανία 12

4. Ουγγαρία 11

5. Ελλάδα 10

6. Λιχτενστάιν 0