Ρίο 2016: Η σέλφι της Παπαχρήστου με την Ιμπαργκουέν και τα… «εγκεφαλικά» που μοίρασε στους διάφορους «Ελληνάρες»

 

«Και επειδή η ουσία είναι αυτή που μένει..ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην τεράστια αθλήτρια και τρομερά καλή μας φίλη caterine ibarguen που πάντα έχει κάτι καλό να πει για εμάς.. Ο αθλητισμός είναι αυτός.. Οι υπόλοιποι επικριτές και ” ελληνάρες” μαλώστε για τα πολιτικά και το που ανήκουμε!! #rio2016».

Mε αυτά τα λόγια σχολίασαν  την συγκεκριμένη φωτογραφία  με την χρυσή ολυμπιονίκη του τριπλούν Κατρίνε Ιμπαργκουέν από την Κολομβία η πρωταθλήτριά μας στο αγώνισμα Βούλα Παπαχρήστου και ο σύζυγός της Λάζαρος Χαριτωνίδης. Γιατί οι αθλήτριες εκτός αγωνιστικών χώρων είναι φίλες – ειδικά στα άλματα που ο καθένας δίνει αγώνα με τον εαυτό του και παρακολουθεί μετά τις επιδόσεις των άλλων.

Με την κίνηση αυτή η Βούλα Παπαχρήστου, που τόσο πολύ έχει κατηγορηθεί για πολλά και διάφορα στο παρελθόν, έδωσε άλλη μια απάντηση στην προσπάθεια καπηλείας της επιτυχίας της να προκριθεί στον τελικό από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη. Τα στελέχη της οποίας μάλλον δεν θα χάρηκαν και ιδιαίτερα που είδαν την «Βουλάρα», όπως ένα από αυτά την απουκαλούσε, να ποζάρει στον φακό δίπλα σε με μελαμψή αθλήτρια και να δηλώνει μάλιστα φίλη της.

Λάθη έχουμε κάνει όλοι στην ζωή μας. Η Βούλα Παπαχρήστου έχει φροντίσει με την στάση της το τελευταίο διάστημα να καταστήσει απόλυτα σαφές ότι αυτά που της αποδόθηκαν πριν και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δεν αντικατροπτίζουν τα πραγματικά πιστεύω της, καθώς επίσης και ότι εκείνη η περιπέτεια την έκανε σοφότερη ώστε να αποφεύγει πλέον τις κακοτοπιές.

Έστω και με 4 χρόνια καθυστέρηση η κορυφαία ελληνίδα τριπλουνίστρια αυτής της περιόδου, μανούλα πλέον, επέστρεψε δυναμικά, έζησε την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων που δεν συγκρίνεται σε αγωνιστικό επίπεδο με καμία άλλη και πλέον πάει για άλλα, με απώτερο στόχο μια ακόμα καλύτερη παρουσία σε τέσσερα χρόνια στο Τόκυο…