Ρίο 2016: Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Κυριάκου Ιωάννου για τον Κώστα Μπανιώτη

 

Ως μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της αρκετά πλούσιας καριέρας του χαρακτήρισε την συμμετοχή στον τελικό του ύψους των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο ο Κύπριος πρωταθλητής Κυριάκος Ιωάννου. Μπορεί να περιορίστηκε στην 7η θέση, όμως για τον ίδιο ήταν μια τεράστια επιτυχία.

«Μπορεί να έχω μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι η τέταρτη φορά που έλαβα μέρος αλλά η πρώτη που έφτασαν στην επτάδα. Είμαι ευτυχής για αυτό και θέλω να αφιερώσω την επιτυχία στην σύζυγο και τον γιο μου, που έρχεται σε λίγο καιρό», είπε ο Κυριάκος Ιωάννου, ο οποίος σύντομα θα γίνει μπαμπάς (η φωτογραφία από τοπ Ρίο είναι του Άγγελου Ζυμάρα και δημοσιεύθηκε στο Sportsfeed).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις του, δεν παρέλειψε μιλώντας στο ThrakiSportS να εκφράσει την στεναχώρια του που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό ο κομοτηναίος άλτης Κώστας Μπανιώτης. «Είναι κρίμα που δεν τα κατάφερε ο Κώστας, αλλά τα έχει αυτά ο υψηλός αθλητισμός. Είναι πολύ καλός αθλητής, κυρίως όμως πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Είναι ο μόνος τελικός που του λείπει και ειλικρινά εύχομαι να συνεχίσει και να τα καταφέρει στο Τόκυοπ, γιατί το αξίζει».