Στην υποδοχή των Ολυμπιονικών Μάντη-Καγιαλή ο Ξανθιώτης «νονός» της Ιφιγένειας Νίκος Λάσκαρης (+photos)

 

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το πρωί οι Παναγιώτης Μάντης και παύλος Καγιαλής και στην υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν έλειψε και ο ξανθιώτης επιχειρηματίας Νίκος Λάρκαρης, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία τους.

Ο Νίκος Λάσκαρης μέσω του Lascaris Foundation χρηματοδότησε την «Ιφιγένεια», το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκαν και τελικά κατέκτησαν το μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα οι δύο πρωταθλητές μας. Μάλιστα ο Νίκος Λάσκαρης ήταν και ο «νονός» του σκάφος, όπως αποκάλυψε ο Παύλος Καγιαλής. Και το όνομα αυτού; Ιφιγένεια!

«Ο Νίκος Λάσκαρης ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που χρειαζόμασταν τα χρήματα για να κάνουμε την προετοιμασία όπως έπρεπε και να φτάσουμε στην θέση που είμαστε σήμερα», σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Μάντης ευχαριστώντας και αυτός με την σειρά του τον ξανθιώτη επιχειρηματία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Νίκος Λάσκαρης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την άφιξη των χάλκινων ολυμπιονικών από το Ρίο. Βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε τους Μάντη και  Καγιαλή, τους ευχαρίστησε για την επιτυχία που προσέφεραν στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ και αυτοί τον αγκάλιασαν ευχαριστώντας τον για την στήριξη που τους παρείχε.

laskaris_mantis_kagialis