EΠΣ Έβρου: Ξεκίνησε προετοιμασία ο ανανεωμένος Έβρος Σουφλίου (+photos)

 

Με στόχο μια πολύ καλή πορεία στο πρωταθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου όπου επιστρέφει μετα από 3 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ανανεωμένος με νέα παιδιά Έβρος Σουφλίου υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή Πασχάλη Ζαπαρτίδη.

Στην προετοιμασία της ομάδας συμμετείχαν εκτός του ανδρικού τμήματος και 10 παιδιά από την ακαδημία του Έβρου που συνεργάζεται με την επίσημη ΑΕΚ. Αυτοί είναι οι Δημήτρης Σοφοτασιος, Θόδωρος Ζηκίδης Θεόδωρος, Θανάσης Σιουης, Βαγγέλης Γκάζος, Βαγγέλης Γιαννακόπουλος, Παύλος Φυλλαρίδης, Γιάννης Τσιομπανούδης, Λευτέρης Φουτσιτζης, Ούντου Ντανίς και Κώστας Πατέλης.

Οι παίχτες της ανδρικής ομάδας που συμμετείχαν στην πρώτη ήταν οι Άκης Τσαμπαζογλου, Γιώργος Μαθιουδάκης, Γιώργος Λειβαδίτης Γεώγος, Απόστολος Μπάμνιος, Γιώργος Πετκίδης, Θόδωρος Κουτσούλας, Δημήτρης Πουλιλιός, Κλέαρχος Ζάχος, Απόστολος Ράλλης, Χρήστος Μπετζέκας Χρήστος, Θανάσης Δουλούδης, Θωμάς Μαλλιώρας, Θανάσης Πρεπούδης, Θανάσης Λάζος, Αλέξανδρος Κουρούδης, Ηλίας Γκότσιος και Δημήτρης Τσουράκης.

Η ομάδα θα ενισχυθεί με 4-5 ακόμα παίχτες ενω σε εκκρεμότητα είναι ακόμα τα θέματα των παλιών Λίτσου, Μπινόπουλου που θέλουν να αποχωρήσουν από την ομάδα.