Συγχαρητήρια του Έβρου Σουφλίου στην δευτεραθλήτρια Εθνική Παμπαίδων

 

Με ανακοίνωση του το ΔΣ του ΑΣΑ Έβρου Σουφλίου συγχαίρει τους αθλητές του Δημήτρη Μούχλια, Χαράλαμπο Παπαδημητρίου, Ιάσονα Αλεξούδη, αλλα και τους υπόλοιπους 3 εβρίτες αθλητές  Παναγιώτη Μποζίδη, Αθανάσιο Κανταρίδη (ΑΟΟ) και Αθανάσιο Κεσεσίδη (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) που κατέκτησαν την δεύτερη θεση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Σερβίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Το Βαλκανικό Τουρνουά της Εθνικής Παμπαίδων 2016 στην Ινβάνιτσα της Σερβίας τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα Εθνικής Ελλάδος Παμπαίδων κατέκτησε την δεύτερη θέση χάνοντας από την Εθνική Τουρκίας στο ται μπρέικ με 3-2 μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Το Δ.Σ. του Α Σ Α ΕΒΡΟΣ Σουφλίου συγχαίρει τα παιδιά που συμμετείχαν σ’ αυτήν την επιτυχία τους γονείς τους καθώς και τους προπονητές τους που τους ανέβασαν σ’ αυτό το επίπεδο.
Ιδιαιτέρως συγχαίρει τα έξη παιδιά του Νομού μας (3 από τον ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ, 2 από την Ορεστιάδα, 1 από την Αλεξανδρούπολη) τονίζοντας για άλλη μια φορά πως ο Νομός μας απέδειξε ότι είναι πηγή αθλητών πετοσφαίρισης.

Πιστεύουμε ότι και η προσοχή των υπευθύνων των ανωτέρων κλιμακίων του αθλήματος θα δείξουν την ανάλογη εκτίμηση.