Α2 Γυναικών: Αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την Ασπίδα η Μαρία Παπαδοπούλου

 

Άλλη μία αποχώρηση μετρά η Ασπίδα Ξάνθης, καθώς η Μαρία Παπαδοπούλου δεν θα είναι μέλος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση παίκτριας από την περσινή ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στην Α2, μετά από αυτή της Λένας Αντώνογλου που σταμάτησε το μπάσκετ και ανέλαβε προπονήτρια στον Λεύκιππο Ξάνθης.

Μάλιστα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναρτήθηκε από την Ασπίδα η αποχώρηση της Μαρίας Παπαδοπούλου απάντησε λέγοντας πως “σας ευχαριστώ. Στις νίκες χαιρόμουν σαν 5χρονο, στις ήττες υπέφερα για κανέναν μήνα. Όσο για την άνοδο;; Ακόμη την χαίρομαι! Βάλαμε τα γυαλιά σε όσους δεν μας πίστευαν. Θα μου λείψετε. Καλή πορεία στην Α2 κ θ έρχομαι κερκίδα. Επιτέλους θ φωνάζω ελεύθερα!!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

Η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την αθλήτρια Παπαδοπούλου Μαρία για την προσφορά της στο σύλλογο τα τελευταία δύο χρόνια. Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας δεν της επιτρέπουν να ενισχύσει τον σύλλογο μας τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να είναι μια από εμάς όπου και αν βρίσκεται. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις Μαρία!