Βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει μετά από τριπλό μπαϊ πάς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης

 

Μετά από παραμονή στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης που ξεπέρασε την εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης έχει επιστρέψει πλέον σπίτι του και αναρρώνει μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε.

Όπως είναι γνωστό, ο Γαβριηλίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά του κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Χαλκιδική και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε τριπλό μπαϊ πας δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασής του και τον κίνδυνο που διέτρεξε.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης είχε περάσει σε πολύ πιο ελαφριά μορφή ένα παρόμοιο περιστατικό το 1986, 30 χρόνια πριν. «Τότε ήμουν στον Πανθρακικό και επέστρεψα αμέσως σπίτι, δεν είχε εμφανιστεί ξανά αλλά τώρα ήταν σαφώς πιο σοβαρό αλλά όλα πήγαν καλά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», είπε ο ίδιος στο ThrakiSportS.

Όπως είναι ευνόητο σε αυτές τις περιστάσεις, για αρκετό διάστημα θα αναρρώσει σπίτι του, μακριά από τις σκοτούρες του ποδοσφαίρου. Όταν είναι πλέον και πάλι τελείως καλά, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, ο Μάνος Γαβριηλίδης θέλησε μέσω του ThrakiSportS να ευχαριστήσει όσους, είτε σωματεία είτε φυσικά πρόσωπα, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να του ευχηθούν περαστικά, ζητώντας την κατανόηση από όσα τηλεφωνήματα άφησε αναπάντητα λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε.