Άνετη πρεμιέρα στο Βαλκανικό της Σερβίας για την (Εβρίτικη) Εθνική Παμπαίδων

 

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Εθνική Oμάδα των Παμπαίδων που είναι κάτι σαν… Μεικτή Έβρου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πόλη Ιβάνιτσα της Σερβίας, όπου συνέτριψε με 3-0 την Βοσνία.

Οι νεαροί διεθνείς μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Βοσνίας και εφόσον κερδίσουμε την Πέμπτη και την Μολδαβία (10:00, τοπική ώρα) τότε θα εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη και πάντα η πρεμιέρα ενός τουρνουά κρύβει παγίδες, ωστόσο εμείς το διαχειριστήκαμε εξαιρετικά και τα παιδιά, αν και μικρά σε ηλικία, έδειξαν μεγάλη σοβαρότητα, παίξανε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στη Βοσνία», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Γιαμακίδης και συμπλήρωσε:

«Η συμπεριφορά της ομάδας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς σ’ αυτές τις ηλικίες είναι σύνηθες φαινόμενο οι μεταπτώσεις στην απόδοση, αλλά εμείς είχαμε φοβερή σταθερότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εκκίνηση μας και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και θα έχουμε μια συνολικά καλή παρουσία στο τουρνουά».

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-17, 25-09)
ΕΛΛΑΔΑ  (Γιαμακίδης): Ανδρεόπουλος, Μούχλιας, Κεσεσίδης, Αλεξούδης, Μποζίδης, Στράτος, Σταυρόπουλος (λ) / Ρέτζιος, Στείρος, Παπαδημητρίου, Χανδρινός, Χάκας.