Ελληνοτουρκικές μάχες στο Θρακικό Πέλαγος για την 8η ΝΟΑ Regatta με γαλανόλευκες νίκες

 

Με συμμετοχή περίπου 150 ιστιοπλόων από 11 χώρες ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη η NOA Regatta, ο διεθνής αγώνας ιστιοπλοΐας που έχει κάνει πλέον θεσμό για την πόλη ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Ενώ ωστόσο αρκετοί ασχολήθηκαν με την έναρξή του, σχεδόν κανείς δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει για τα αποτελέσματά του, κάτι στο οποίο προφανώς φέρουν ευθύνη και οι διοργανωτές σχετικά με την επικοινωνιακή στρατηγική τους.

Επειδή όμως η ενημέρωση δεν πρέπει να μένει «ορφανή», αξίζει να σημειωθεί ότι στις πιο πολλές κατηγορίες είχαμε ελληνοτουρκικές κόντρες και τελικά γαλανόλευκες επικρατήσεις. Αναλυτικά:

Στα Optimist ο Νίκος Καραγιαννίδης με ξέσπασμα στις τελευταίες ιστιοδρομίες  νίκησε τον τούρκο Αρικάν Οκιανούς, με το χάλκινο μετάλλιο να πηγαίνει στον Μερίκ Ορτανλί, επίσης από την Τουρκία.

Στα 4.7 πρώτος αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Τσέτσος με δεύτερο τον Σταύρο Μουγιούρη ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ρουμάνος Πέτρο Νεάγκο.

Στην κατηγορία Laser Standart πρώτος τερμάτισε ο Αντώνης Μπουγιούρης, δεύτερος ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τρίτος ο Ντουράν Μεχμέτ από την Τουρκία.

Τέλος, στα Laser Radial είχαμε άρωμα γυναίκας αφού επικράτησε η η Αθανασία Φακίδη με τους Κερέμ Γκιουζέλ από την Τουρκία και Χάρη Τσώλη να ανεβαίνουν επίσης στο βάθρο.

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΝΟΑ REGATTA ΣΤΑ OPTIMIST

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΝΟΑ REGATTA ΣΤΑ LAISER 4.7

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΝΟΑ REGATTA ΣΤΑ RADIAL

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης NOA REGATTA ΣΤΑ STANDARD