Πανέτοιμοι για νέο τίτλο οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στο final-4 του Beach Handball ! Το πλήρες πρόγραμμα

 

Η Επιτροπή Beach Handball ανακοίνωσε το πρόγραμμα της τελικής φάσης (Final 4) του 17ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, με την συμμετοχή μόνο στους Άνδρες μετά την αποχώρηση απο τις Γυναίκες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης.

Η τελική φάση είναι ενταγμένη τόσο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE που υποστηρίζεται και υλοποιείται στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και στο European Beach Tour 2016 της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ. Λόγω της έγγραφης αποχώρησης του συλλόγου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, η τελική φάση στις γυναίκες θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη οι ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους (σε σύστημα μία προς όλες) με βαθμολογία. Στην δεύτερη φάση οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αγωνισθούν μεταξύ τους στον τελικό, ενώ η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση (στην πρώτη φάση) θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Στους Άνδρες η ομάδα των Κυκλώπων θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 20:00 την ομάδα του ΑΟ Άνοιξης στον ημιτελικό, και με νίκη θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό οπού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΣΧ Πυλίας και ΓΑΣ Κιλκίς. Στις Γυναικές παρά την μη συμμετοχή των Κυκλώπων θα έχουμε Θρακιώτικο ενδιαφέρον καθώς στην ομάδα του Σπάρτακου αγωνίζεται η Μάγδα Κεπεσίδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 30 Ιουλίου

17:30 Τεχνική σύσκεψη
19:00 Σπάρτακος Goalbet- ΑΟ Άνοιξης (Γυναίκες Α’ φάση)
20:00 Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- ΑΟ Άνοιξης (1ος ημιτελικός Ανδρών)
21:00 ΑΟΑ Καστοριάς- Σπάρτακος Goalbet (Γυναίκες Α’ φάση)
22:00 ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΓΑΣ Κιλκίς (2ος ημιτελικός Ανδρών)

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

15:00 ΑΟΑ Καστοριάς- ΑΟ Άνοιξης (Γυναίκες Α’ φάση)
16:00 Μικρός τελικός Ανδρών (θέσεις 3-4)
17:00 Τελικός Γυναικών (θέσεις 1-2)
18:00 Τελικός Ανδρών (θέσεις 1-2)
19:00 Απονομές