Φιλοξενεί για πέντε μέρες στην Αλεξανδρούπολη τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάντμιντον ο Εθνικός

 

Το τμήμα μπάντμιντον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έκανε γνωστό ότι έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην πόλη δύο μεγάλα ονόματα της αντιπτέρισης.

Ο 22χρονος Δανός Κιμ Μπρουουν με καταγωγή από τη Ν.Κορέα, είναι ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στους εφήβους, έχει κερδίσει πολλά διεθνή τουρνουά, ενώ καταξιώνεται ήδη και στην κατηγορία των ανδρών μιας και βρίσκεται στο ν.88 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 23χρονος Ηλίας Ξάνθου, είναι ο κορυφαίος αθλητής της χώρας μας στο άθλημα της αντιπτέρισης εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αναδειχθεί πολλές φορές πανελληνιονίκης και εκπροσωπώντας επάξια την Εθνική Ελλάδος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Οι δύο σπουδαίοι πρωταθλητές από τις 24 εώς τις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο προετοιμασίας για τους νέους και φερέλπιδες αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Βασίλης Ξάνθου, υπό την επίβλεψη του οποίου θα διεξάγονται οι προπονήσεις στο πανεπιστημιακό γήπεδο “Κλειώ Φωλέα” και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6936707584.