Εκλέγει αντιπροέδρους η Football League αλλά δεν θα είναι υποψήφιος ο Τζελέπης

 

Ο Δημήτρης Τζελέπης τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της Super League. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει την σχετική εμπειρία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει έχοντας ανάλογο ρόλο και στην Ένωση Β’ Εθνικής.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Πανθρακικού έκανε την παρθενική του συμμετοχή στην συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος. Παραβρέθηκε στην εκλογές για νέο πρόεδρο της Λίγκας της Β’ Εθνικής και αυτός επιλέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης, με τον Πανθρακικό να συναινεί στο πρόσωπό του όπως και όλα σχεδόν τα σωματεία.

Την εβδομάδα που διανύουμε θα γίνουν οι εκλογές για τους τρεις αντιπροέδρους. Μάλιστα, αυτές ήταν αρχικώς προγραμματισμένες για την Τρίτη αλλά μεταφέρθηκαν για την Τετάρτη (20/7) στις 15:00 το μεσημέρι, οπότε και θα συνεδριάσει το ΔΣ της Football League.

Όσον αφορά τους υποψηφίους για τις τρεις θέσεις των αντιπροέδρων, αυτοί είναι όπως αναφέρουν τα αθηναϊκά ρεπορτάζ ο Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα, ο Άρης Λυχναράς του Κισσαμικού, ο Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιάλειου, αλλά και ο Ε. Χατζηιωάννου  του Αγροτικού Αστέρα.

Το όνομα του Τζελέπη δεν αναφέρεται, αν και με την εμπειρία που διαθέτει, θα ήταν χρήσιμος και για την Λίγκα και για την ομάδα του σε μια θέση ευθύνης στον συνεταιρισμό.