Συνάντηση Γκιρτζίκη με Ρεχάγκελ στο περιθώριο του τελικού του Euro στο Παρίσι

 

Με τόσα πολλά γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στον κόσμο, όπως η τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια αλλά και το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, αλλά και τις σοβαρές εξελίξεις των τελευταίων ημερών ακόμα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο τελικός του Euro της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Γαλλία φαντάζει πλέον κάτι… πολύ μακρινό.

Μια φωτογραφία που βγήκε στο περιθώριο αυτού του τελικού και δεν είναι πολύ προβεβλημένη αφορά τον Ξανθιώτη πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη με τον επί σχεδόν μια δεκαετία προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, υπό την καθοδήγηση του οποίου υπήρξε η μεγάλη αναμόρφωση της Εθνικής που κατέκτησε το Euro 2004.

Οι δύο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία πριν την έναρξη της αναμέτρησης έξω από το Σταντ ντε Φρανς, όπου συναντήθηκε. Άλλωστε γνωρίζονται καλά, καθώς ο Γκιρτζίκης ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ (κυρίως ταμίας) σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.

Πάντως, η εικόνα αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν μόνο αυτές με τον Γκιρτζίκη και τον Σάντος, μετά τον τελικό, αλλά και άλλες από την παρουσία και τις συναντήσεις του ξανθιώτη παράγοντα στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.