Πρωτότυπος διαγωνισμός φωτογραφίας από την ΠΑΕ Πανθρακικός

 

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός, που δηλώνει: «Μπες στο διαγωνισμό, φωτογράφισε την Κομοτηνή σου, τον Πανθρακικό σου και κέρδισε αναμνηστικά δώρα!».

Στην εποχή των smartphones, τα οποία καθιστούν προσιτή για τον καθένα τη δυνατότητα να τραβήξει εύκολα και γρήγορα μια φωτογραφία, καθώς και των social media, που μας προσφέρουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε μια φωτογραφία προκειμένου να εκφράσουμε αλλά και να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα, η δύναμη της εικόνας είναι αδιαμφισβήτητη.

Με το μεγάλο διαγωνισμό «Η Κομοτηνή μου, ο Πανθρακικός μου», λοιπόν, ο οποίος θα διεξαχθεί μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο Instagram το διάστημα από αυτήν την Κυριακή 17 Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου, σας δίνεται η δυνατότητα να βγάλετε φωτογραφίες που θα συνδυάζουν το θέμα «Κομοτηνή» και το θέμα «Πανθρακικός» και να διεκδικήσετε ως έπαθλο αναμνηστικά δώρα!

Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι απλή και πρόκειται να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά  μέσω του Instragram:

-Βήμα 1ο: Τραβήξτε μια εικόνα που να προβάλει αγαπημένα σας ή χαρακτηριστικά σημεία της Κομοτηνής και κάποια στοιχεία τα οποία να παραπέμπουν στο καμάρι της πόλης μας, τον Πανθρακικό. (παράδειγμα: μια φωτό στην πλατεία της πόλης με φανέλας της ομάδας μας).

-Βήμα 2ο: Ανεβάστε τη φωτογραφία στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ tag το επίσημο προφίλ της ΠΑΕ Πανθρακικός και προσθέτοντας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το hashtag: #oliipolimiaomada

Όλες οι φωτογραφίες θα γίνουν repost στο επίσημο προφίλ της ομάδας μας στο Instagram, με αναφορά του ονόματος αυτού που τις τράβηξε, ενώ θα κοινοποιηθούν και στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός στο Facebook. Όλες οι φωτογραφίες θα προβληθούν και από το ThrakiSportS.

Οι 3 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like θα είναι αυτές που θα κερδίσουν ως αναμνηστικό δώρο επίσημες εμφανίσεις του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, την τελευταία σεζόν της ομάδας δηλαδή στην Super League. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here