Το απόγευμα ο αγώνας παλαιμάχων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης στη μνήμη Σαμαρά

 

Έτοιμοι να τιμήσουν και φέτος τον Νίκο Σαμαρά είναι οι παλαίμαχοι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς θα συναντηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο παλιό κλειστό της πόλης για να δώσουν έναν ξεχωριστό αγώνα στη μνήμη του κορυφαίου παίκτη που ανέδειξε ο Έβρος και το ελληνικό βόλεϊ.

Τα πάντα είναι έτοιμα προκειμένου να ξυπνήσουν έντονες αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος σε έναν αγώνα αφιερωμένο στον «αετό». Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:00 το απόγευμα στο παλιό κλειστό της Ορεστιάδας. Εκεί όπου ανδρώθηκε και μεγαλούργησε ο Νίκος Σαμαράς και με την παρουσία του έκανε γνωστό σε όλους τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Το ραντεβού για τον αγώνα μνήμης μεταξύ παλαιμάχων του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης  μπορεί να είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα, ωστόσο οι «παλιοπαρέα» των «πράσινων» θα αρχίσει να «ξανασμίγει» από νωρίς.

Πρώτο σημείο συνάντησης των παλαιμάχων του ΑΟΟ -ντόπιων αλλά και αυτών που θα φθάσουν από Θεσσαλονίκη, Δράμα και αλλού- καθώς και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει προγραμματιστεί να δοθεί το πρωί στο καφέ του ΑΟΟ και τα ιστορικά γραφεία της ομάδας…

Το μεσημέρι άπαντες θα πάνε στο Δημαρχείο της Ορεστιάδας όπου θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη που στηρίζει την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή και εν συνεχεία θα πάνε για φαγητό στο μεζεδοπωλείο «Μασαλάκι» όπου θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά.

Μετά άπαντες θα πάνε στο παλιό γήπεδο όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνα μνήμης προς τον Νίκο Σαμαρά. Εκεί πριν, κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του θα προβληθούν βίντεο με τα κατορθώματα του «Σαμ» για να θυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι.

Φέτος από τους παλαιμάχους θα τιμηθεί η ιστορική μπάντα του ΑΟΟ και στο πρόσωπό της γενικότερα ο κόσμος των «πράσινων» που στήριξε και στηρίζει σταθερά την ομάδα. Την αναμνηστική πλακέτα για την μπάντα του ΑΟΟ θα παραλάβει η «ψυχή» και ιδρυτής της Γρηγόρης Αποστολίδης ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δίνει με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του το σύνθημα και το έναυσμα στην εξέδρα…