Συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο στην Πορταριά το ΔΣ της ΕΣΑΠ με αμφίβολη την συμμετοχή των Εβριτών

 

Η 124η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο και την Κυριακή 16-17 στο ξενοδοχείο Άλκηστις στην Πορταριά, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη συνεδρίαση της Θεσσαλονίκης.

Η συνεδρίαση του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 13.00 και της Κυριακής στις 10.00. Ωστόσο αμφίβολο είναι αν θα δώσουν το παρών οι εκπρόσωποι των σωματείων του Έβρου, καθώς συμπίπτει με ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε δραστηριότητα.

Δεδομένη θα έπρεπε να θεωρείται η παρουσία του προέδρου του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη που έχει άλλωστε εκλεγεί αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου διεξάγεται στην Ορεστιάδα και το φιλικό στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη η έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον διορισμό νέου ΤΑΑ, οπότε και για τον Αντώνη Τελόπουλο θα έχει μεγαλύτερη σημασία να βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ωστόσο στην ατζέντα των θεμάτων περιλαμβάνονται ζητήματα που είναι ύψιστης σημασίας για τις ομάδες του Έβρου, με πρώτο και καλύτερο αυτό της αδειοδότησης, καθώς αμφότερες φέρονται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές στους παίκτες τους.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
· Θέματα επιτροπής αδειοδότησης
· Προκήρυξη
· Συζήτηση θεμάτων Αγωνιστικής Επιτροπής
· Συγκρότηση λοιπών επιτροπών & εκπρόσωπος της Λίγκα στην ΕΕΟΔΑΠ
· Προγραμματισμός κλήρωσης πρωταθλήματος
· Αγωνιστικός Σχεδιασμός – Πρόγραμμα πρωταθλήματος
· League Cup – Super Cup – All Star Game
· Νομικές εκκρεμότητες
· Οικονομικές εκκρεμότητες