Photos: Οι… ενδυματολογικές επιλογές των τριών Θρακιωτών στο κρίσιμο ΔΣ της ΕΠΟ

 

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή το σημαντικό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, παρουσία και των τριών θρακιωτών μελών του.

Για τις αποφάσεις του σχετικά με την εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας με αυτόν της FIFA αλλά και την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που ενδιαφέρει ίσως περισσότερο κόσμο στην Θράκη, ενημερωθήκατε ήδη σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, που αμέσως μετά είχε και την συνάντηση με Πανόπουλο, Μποροβήλο και Στράτο για την διαιτησία, ήταν από τους ελάχιστους που εμφανίστηκαν με κοστούμι και ασπρό-μπλε ριγέ πουκάμισο από μέσα.

Όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι, δεδομένης και της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε στην πρωτεύουσα, εμφανίστηκαν με κοντομάνικα πόλο μπλουζάκια. Για την ακρίβεια τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου όσο και αυτός της ΕΠΣ Θράκης προτίμησαν μάρκα Laccoste.

Ο Χρήστος Καραβασίλης, που πόζαρε αρκετά χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό, προτίμησε ένα έντονο μοβ χρώμα σε αντιθεση με τον Μάνο Γαβριηλίδη που προτίμησε ένα κατάμαυρο. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το συνεργαζόμενο με το ThrakiSportS πρακτορείο της InTime…