Το «ευχαριστώ» της Βούλας Παπαχρήστου στον Λάζαρο Χαριτωνίδη και του Λάζαρου στην Βούλα!!!

 

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι αναμφισβήτητα η κορυφαία ελληνίδα τριπλουνίστρια αυτήν την στιγμή, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουμε ως χώρα και κορυφώθηκε με την Πηγή Δεβετζή. Είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τριπλουνίστριες στον κόσμο.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μέσα σε λιγότερους από τέσσερις μήνες κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις: ένα στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ και την Κυριακή στο Ευρωπαϊκό Ανοιχτού Στίβου του Άμστερνταμ.

Κοντά της στην τελευταία της αυτή προσπάθεια είχε και τον σύζυγό της, τον θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη που δεν παρέλειψε αμέσως μετά την επιτυχία να κάνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του:

«Μέσα σε 6 μήνες…2 μετάλλια…μέσα σε ένα χρόνο μετα από μια εγκυμοσύνη…στις κορυφαίες του κοσμου!!Δεν είναι απλά ένα αλμα..είναι ικανότητα…Δεν είναι απλά μια έκφραση της στιγμής…είναι δουλειά..Δεν είναι τύχη..είναι θεός!!!Υπαρχει και συνέχεια.. Thanks for all Βουλα Παπαχρηστου… #pomaskiteam #greeknationalteam #Europeanchampionship #Amsterdam2016 ??✌✌?????????⚪».

Όμως και η Βούλα Παπαχρήστου από την πλευρά της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Λάζαρο Χαριτωνίδη, όπως και τον προπονητή της Γκεόργκι Πομάσκι, για την στήριξη που της παρέχουν. Έτσι, με την σειρά της έκανε μια ανάρτηση για το χάλκινο μετάλλιο, όπου δεν έλειψαν οι καρδούλες και οι πολλαπλές ευχαριστίες:

papaxristou-xaritonidis«European Championship 2016 Amsterdam!
Οι φωτογραφίες έχουν την ικανότητα να μιλήσουν σήμερα και να σας μεταφέρουν τα πιο δυνατά μου συναισθήματα!!!Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές!
Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ κάποιοι τα έχουν δώσει όλα..Μαζί μου,ο προπονητής μου Georgi Pomaski,ο άντρας μου Lazaros Charitonidis ❤️ που μόνο σπαθιά δεν καταπίνουν για εμένα!
Και βέβαια θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που κάνουν πιο εύκολο το έργο μου και με στηρίζουν σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια…και δεν είναι άλλοι απο την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ‪#‎Amstelfree‬ ‪#‎Nolimits‬ τον Κύριο Μαρτίνο την‪#‎IoniaOdo‬ ‪#‎NeaOdos‬ ‪#‎Lanes‬ ‪#‎trionZoxipiaponos»‬