Οι πιθανοί αντίπαλοι του Κ.Ο. Ξάνθης στην τελική φάση για την άνοδο στην Β’ Εθνική!

Μετά την ολοκλήρωση το βράδυ της Κυριακής (10/7) των αγώνων της Α’ Προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην Θεσσαλονίκη, ο ΚΟ Ξάνθης και ο Άρης πέρασαν στην τελική φάση της διοργάνωσης (29-31/7) και έμαθαν τους 8 αντιπάλους τους από τους υπόλοιπους 4 ομίλους που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Οι δέκα ομάδες που προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης είναι οι εξής: Άρης Κάμπου, Ροή (από τον Όμιλο Αττικής), Επειός Ήλιδας, Άργης Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πάτρας), ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας (από τον Όμιλο Ιτέας), ΟΦΘ, Δελφίνια Πτολεμαϊδας (από τον Όμιλο Πτολεμαϊδας), Αρης, ΚΟ Ξάνθης (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Θυμίζουμε στην τελική φάση (29-31/7) θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων και οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα POOL (ισχύει η ισοπαλία), εντός των ομίλων. Στη συνέχεια στους χιαστί αγώνες και στους αγώνες κατάταξης πρέπει να υπάρξει νικητής. Οι τέσσερεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης ανέρχονται στην Β’ Εθνική κατηγορία και η πρώτη ομάδα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Γ’ Ανδρών για το 2016.

Η κλήρωση των Ομίλων της τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 13/7 στις 12.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.