Θρακιώτικη κόντρα στον μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors

 

Μόλις δύο εβδομάδες πριν την ανάληψη διεξαγωγής των Finals του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών και Γυναικών (22-24/07), το «Sailing the Club» στο Σχινιά φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors U22.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο κυρίως ταμπλό των Νέων Ανδρών βρέθηκαν οι Βασίλης Ζήσης και Ιάσωνας Κανέλλος, που στον συναρπαστικό μεγάλο τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-12, 28-26) των Βασίλη και Άγγελο Μανδηλάρη. Οι αδερφοί Μανδηλάρη παρέδωσαν τα… σκήπτρα τους -μιας και πέρσι αυτή είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία αυτή.

Για το χάλκινο μετάλλιο είχαμε μια θρακιώτικη κόντρα. Το κατέκτησαν τελικά οι Ραφαήλ Μπανιώτης και Γ. Τερζόγλου που στον μικρό τελικό επικράτησαν με 2-0 σετ (21-12, 21-13) των Β. Μούχλια και Α. Σταυρακάκη.

Το χρυσό μετάλλιο στις Νέες Γυναίκες κατέκτησαν οι Κλέπκου Μ./ Κουρτίδου Π. καθώς στον τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-14, 21-16) των Ζούρου Μ./ Κατσίκα Σ., που κατέκτησαν το ασημένιο. Οι Μαρία Κλέπκου και η Βούλη Κουρτίδου πέρσι είχαν αναδειχθεί πρωταθλήτριες στην κατηγορία U19, ενώ στα τελικά του ίδιου θεσμού είχαν βρεθεί μια ανάσα από το βάθρο, μένοντας στην 4η θέση.