Προπονήσεις νεαρών αθλητών του ΓΑΣ Κομοτηνή σε καμπ της Σερβίας

Πολλοί είναι οι νεαροί φίλοι του μπάσκετ που συνδυάζουν διακοπές με προπόνηση πηγαίνοντας σε κάποιο camp. Την ευκαιρία αυτή θα έχουν και 18 αθλητές του ΓΑΣ Κομοτηνή, ηλικίας από 10 έως 16 ετών, που θα ταξιδέψουν στη Σερβία και στο Διεθνές Crossover Basketball camp, όπου και θα παραμείνουν από τις 14 Ιουλίου για 10 ημέρες για να προπονηθούν. Μαζί τους θα είναι και ένας αθλητής από Αίαντα και ΑΕ Κομοτηνής αντίστοιχα.

Τα παιδιά θα συνοδεύσουν οι προπονητές του ΓΑΣ Νεοκλής Λεμονίδης και Γιώργος Καζάκος, όπου και οι ίδιοι θα συμμετέχουν στις προπονήσεις. Το camp λειτουργεί υπό την καθοδήγηση ενός από τους κορυφαίους ειδικούς στην Ευρώπη στο πλαίσιο της εργασίας με νέους μπασκετμπολίστες, Καθ. δρ. Νέναντ Τρούνιτς, επαγγελματία εκπαιδευτή του FIBA Europe Coaching προγράμματος και καθηγητή καλαθοσφαίρισης στο ανώτατο ιατρικό και αθλητικό σχολείο στο Βελιγράδι και το Πανεπιστήμιο Singidunum.

Αναλυτικά οι αθλητές που θα παρακολουθήσουν το camp στη Σερβία είναι οι εξής:

Αθανασίου Παναγιώτης, Γκουτσίδης Δημήτης, Κολεντζαρίδης Ηλίας, Λουλούδης Χρήστος, Μαχαίρας Βαγγέλης, Ναντσόπουλος Νίκος, Λαρίσης Κώστας, Μποζατζίδης Λάζαρος, Ναλμπάντης Αργύρης, Στουπάς Γιώργος, Παπαθεοδώρου Άρης, Καραμάνης Πέτρος, Ντομάζης Κώστας, Ζηκόπουλος Στέλιος, Φωτεινιάς Γιάννης, Ελευθεριάδης Γιάννης, Τσουρνακάκης Παντελής, Ντομάζης Γιώργος, Καζόγλου Βαγγέλης (Αίας Κομοτηνής), Ζεκιριέ Εφέ (ΑΕ Κομοτηνής).