Η μεγάλη επιστροφή του Ντέμη Νικολαΐδη! Δέχτηκε πρόταση να αναλάβει παραγωγός με δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο!!!

 

Πέρασαν σχεδόν οκτώ χρόνια από τη δήλωση παραίτησης του Ντέμη Νικολαΐδη από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σ’ αυτό το διάστημα έχει παραμείνει μακριά από τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σπάνια επισκέπτεται το γήπεδο και ακόμη πιο σπάνια μιλάει για την Ένωση ή το ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αντιθέτως, μέσα από τα social media έχει ουκ ολίγες φορές τοποθετηθεί με αφορμή ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit, μιας από τις κορυφαίες σε επισκεψιμότητα ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που ανήκει στον Νίκο Ευαγγελάτο, «τις τελευταίες εβδομάδες ο Ντέμης έχει αρχίσει να σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή του -μια και η αγάπη του για το άθλημα είναι δεδομένη- αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό μετερίζι».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αφετηρία αποτελεί η προσέγγισή του από ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να φορέσει ακουστικά και να λάβει το ρόλο του παραγωγού, έχοντας τη δική του εκπομπή.

«Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και η κατάληξή τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός λόγω του γεγονότος ότι θα είναι η πρώτη φορά που άνθρωπος του αθλητισμού θα λάβει αυτόν το ρόλο και αφετέρου λόγω της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

Εμείς να αναφέρουμε ότι στο κείμενο δεν διευκρινίζεται αν ο σταθμός είναι αθλητικός ή μουσικός. Όπως επίσης και ότι πριν έναν χρόνο ο Ντέμης είχε κάνει μια και μοναδική εκπομπή σε μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας, μεταμεσονύχτια μάλιστα, φέρνοντας τα δισκάκια του και πραγματοποιώντας τις μουσικές του επιλογές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here