ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρέτισε τρεις αρχηγούς της η ΑΕΚ Έβρου αλλά ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή

 

Το τέλος της συνεργασίας με τρεις από τους αρχηγούς της την περασμένη σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΚ Έβρου, η οποία ωστόσο προχώρησε και στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφικής κίνησης για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Έβρου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, προχώρησε στην απόκτηση από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου του αριστερού μπακ Σωτήρη Τερζή.

«Η Α.Ε.Κ. Έβρου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτηρίου Τερζή, ο οποίος ταυτίστηκε με το φετινό μας στόχο. Ο Σωτήρης θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά φορώντας το Νο 7 στην φανέλα της αγαπημένης μας Ομάδας. Η Α.Ε.Κ. Έβρου ευχαριστεί την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Με άλλη ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν  οι Φίλιππος Κατσαντούρας και Κωνσταντίνος Γεωργίου, οι οποίοι διετέλεσαν αρχηγοί στην ομάδα. «Η Α.Ε.Κ. Έβρου ανακοινώνει την αποδέσμευση των παρακάτω ποδοσφαιριστών: Φίλιππος Κατσαντούρας, Κωνσταντίνος Γεωργίου. Τους ευχαριστεί για την αγάπη και το πάθος που έδειξαν αγωνιζόμενοι και οι δύο φορώντας το περιβραχιόνιο του Αρχηγού της αγαπημένης μας Ομάδας, καθώς και τους εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες στην επόμενη επιλογή τους».

Τέλος, η ΑΕ Έβρου αποχαιρέτισε και τον Δημήτρη Χαρμπή, του οποίου ο μονοετής δανεισμός από την Αναγέννηση Λιμεναρίων ολοκληρώθηκε και έτσι επιστρέφει  στην ομάδα της Θάσου. Και αυτός ο παίκτης διετέλεσε, έστω και για ένα ματς, αρχηγός της ομάδας της Ένωσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Α.Ε.Κ. Έβρου τηρώντας στο ακέραιο το λόγο της, ανακοινώνει την λήξη του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Χαρμπή και την επιστροφή του στην Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου. Ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη συμφωνία και εύχεται την άνοδο στην ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων. Για την ιστορία ο Δημήτριος Χαρμπής αγωνίστηκε με την φανέλα της Ομάδας μας σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα αγώνα κυπέλλου (1870 λεπτά). Σκόραρε 6 φορές. Δέχθηκε 3 κίτρινες και 1 κόκκινη. Καθώς και διατέλεσε και μια αγωνιστική Αρχηγός. Καλή συνέχεια Δημήτρη Χαρμπή και το πλοίο εμείς θα βουλιάξουμε στην Κεραμωτή!!!».