Ανεβάζουν ρυθμούς οι συμμετέχοντες στο 1ο camp της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη!

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα στην Ξάνθη, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια, η πρώτη εβδομάδα του 1ου camp της FC Barcelona στην Ελλάδα.

Υπό την επίβλεψη των τεσσάρων Ισπανών τεχνικών καθώς και την αρωγή των Ελλήνων προπονητών που έχουν επιλεγεί για αυτό το camp, οι συμμετέχοντες αθλητές, ακολούθησαν με όρεξη το πρωινό πρόγραμμα που αναλώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και το ατομικό μαρκάρισμα. Στα αγωνιστικά οι Ισπανοί προπονητές έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο πλάτος και βάθος του γηπέδου και την ανάπτυξη με ταχύτητα στο παιχνίδι, όπως και στην σωστές τοποθετήσεις και αποστάσεις στο γήπεδο. Μάλιστα στο τεχνικό επιτελείο προστέθηκε και φυσιοθεραπευτής παρέχοντας έτσι και την κάλυψη για μικροτραυματισμούς και ότι άλλο χρειαστεί, ο λόγος για τον φυσιοθεραπευτή των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθης Αλέξανδρο Βαρνταπετιάν που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του καμπ.

Το απόγευμα οι μικροί άσσοι που μετέχουν στο 1ο camp της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα έκαναν πρακτική εφαρμογή μέσα απο εσωτερικά διπλά των όσων δουλεύουν σε τακτικό και αγωνιστικό επίπεδο, με τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώνουν τις αρετές τους και να δείξουν στους Ισπανούς προπονητές τα επίπεδα αφομοίωσης των όσων διδάχθηκαν. Πολύ θετική εντύπωση για ακόμη μια μέρα προκάλεσε το στυλ προπόνησης των προπονητών της Μπάρτσα με συνεχείς ασκήσεις με την μπάλα που δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν και την τεχνική τους αλλά και να αποκτήσουν γρήγορη αντίληψη με συνεχείς κινήσεις με την μπάλα στα πόδια αλλά και χωρίς αυτήν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ