Photos: 100 κλικ απο την πρεμιέρα του καμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη

 

Με την παρουσία 56 παιδιών από όλη την Θράκη όπως και Καβάλα και Θάσο άνοιξε τις πύλες του το πρώτο Football Camp του σπουδαίου Ισπανικού συλλόγου της Μπαρτσελόνα, που επέλεξε να κάνει την πρεμιέρα των καμπ της στην πόλη της Ξάνθης και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης στα Πηγάδια.

Γέμισε χαρούμενες φωνές και πρόσωπα το Αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια για την πρεμιέρα του κάμπ της Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη οπού μετείχαν συνολικά 56 παιδιά χωρισμένα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Οι ηλικιακές κατηγορίες ήταν χωρισμένες και πήραν ονομασίες όπως έχουν οι αντίστοιχες της Μασία και πιο συγκεκριμένα οι 2009-2007 είχαν το όνομα iniciation, οι 2006-2005 preformation, οι 2004-2003 formation και τέλος οι 2002-2000 competition.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα δώσουν όλη την εβδομάδα το παρών στην πρώτη εβδομάδα των κάμπ της Μπαρτσελόνα στην Θράκη, θυμίζουμε η δεύτερη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί απο τις 11 έως τις 15 Ιουλίου εκ νέου στα Πηγάδια, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Ισπανών προπονητών Τζόσεπ Μπαράνγκο Κασάλς (JOSEP BARRANCO CASALS), Οριόλ Γκούτες Λόπες (ORIOL GUTÉS LOPEZ) και Μανουέλ Ορεγιάνα Πέρες (MANUEL ORELLANA PEREZ) που ήρθαν απο την Ισπανία για το κάμπ και την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή του καμπ  Μάρκ Μασάτς Ριέρα (MARC MASATS RIERA).

Μαζί με τους Ισπανούς σημαντική ήταν η βοήθεια αλλά και οι γνώσεις που απέκτησαν και οι έξι Έλληνες προπονητές που θα πλαισιώνουν όλη την διάρκεια του κάμπ τους Ισπανούς προπονητές όπως αυτοί χωρίστηκαν στις ηλικιακές κατηγορίες. Οι Έλληνες προπονητές ήταν οι Άγγελος Βιλανάκης και Αλέξης Κουνενάκης(επικεφαλής Ελλήνων) που είναι συνεργάτες του καμπ, και οι Θρακιώτες προπονητές Νατάσα Λογαρά-Λάλοβιτς(Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης), Παντελής Μπεκιάρης(Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης), Βαγγέλης Χατζητολούσης(ΠΑΟΚ Κομοτηνής) και Κυριάκος Παπαδόπουλος(ΠΑΕ Ξάνθη). Οι τέσσερις τελευταίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τον τρόπο προπόνησης των Ισπανών που θέλουν οι προπονήσεις να πραγματοποιούνται στα πρότυπα της Μασία.

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν και τα λόγια που λάμβαναν οι δύο Υπεύθυνοι των καμπ της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα Κώστας Παυλίδης και Φράνκ Φαν Ντερ Πόελ απο τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν όλη την διάρκεια της προπόνησης, δείχνοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι απο την προπόνηση και κυρίως βλέποντας τα παιδιά τους να απολαμβάνουν την συμμετοχή τους στο κάμπ, ντυμένα όλα στα χρώματα των “μπλαουγκράνα”.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ