ΕΠΣ Ξάνθης: Δύο μεταγραφές και δύο αποχωρήσεις στον Ερμή Μάνδρας!

Στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του Εμρή Μάνδρας, που μετά την απόκτηση του Σταύρου Βασιλειάδη προχώρησε και στην απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Χρήστου Πατρωνάκη και Βαγγέλη Πλατή, αλλά πέρα απο τις μεταγραφές γνωστοποίησε και την αποχώρηση των Πελτεκίδη και Καϊταλίδη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η ανακοίνωση της απόκτησης των Πατρωνάκη και Πλατή αναφέρει:

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ,
ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Για την αποχώρηση του Νίκου Πελτεκίδη αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. του Ερμή Μάνδρας ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριτή Νίκου Πελτεκίδη από την ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον Νίκο Πελτεκίδη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στην ποδοσφαιρική όσο και στην προσωπική του ζωή!! Η πόρτα του Ερμή θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Νίκο!

Και τέλος για την αποχώρηση του Κυριάκου Καϊταλίδη η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Ερμή Μάνδρας ανακοινώνει την αποδέσμευση του Μανδρινού ποδοσφαιριτή Κυριάκου Καϊταλίδη από την ομάδα μας.λόγω αναχώρησης για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο. Κυριάκο καλή επιτυχία για ότι κάνεις παλικάρι μας!! Όλα να σου πάνε καλά!!!