Με θρακιώτικες παρουσίες το διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου το διεθνές σεμινάριο “Θεσσαλονίκη 2016” το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Πυλαίας.

Ομιλητές στου διήμερου σεμιναρίου ήταν ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης και ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κούμπαν, οι οποίοι ψηφίστηκαν κατά την περσινή σεζόν ως πρώτος και δεύτερος προπονητής στην Ευρώπη αντίστοιχα.

Μαζί τους ήταν και οι άμεσοι συνεργάτες τους, με την βοήθεια των οποίων οι δύο έλληνες κορυφαίοι προπονητές παρουσίασαν στους προπονητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο μέσα από λεπτομερείς και μεθοδικές ομιλίες τους, αλλά και με πρακτική μέσα στο γήπεδο τα συστήματα που χρησιμοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και όχι μόνο.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν από τη Θράκη οι Φώτης Καρλιώτης (στη φωτογραφία αριστερά μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη) ο Νεοκλής Λεμονίδης και ο προπονητής του Αρίωνα Ξάνθης Βαγγέλης Αρβανιτίδης όπως “αλίευσε” το ThrakiSportS από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πιθανότατα να υπήρχαν και άλλες θρακιώτικες παρουσίες.