Διατηρεί ο Αντώνης Τελόπουλος τις θέσεις του ως εκπρόσωπος του Εθνικού στην ΕΣΑΠ

 

Μπορεί σύσσωμο το ΤΑΑ να υπέβαλε την παραίτησή του, ωστόσο ο Αντώνης Τελόπουλος, που ήταν μέλος του και έχει αναλάβει με απόφαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού να τρέξει και όσες εκκρεμότητες υπάρχουν, διατηρεί κανονικά τις θέσεις του στην ΕΣΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από εκπρόσωπος του Εθνικού στην Λίγκα, πριν ενάμισι μήνα είχε εκλεγεί και μάλιστα ως πρόεδρος στην Νέα Αγωνιστική Επιτροπή της ΕΣΑΠ, η οποία έχει συμβουλευτικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στην συγκεκριμένη επιτροπή, πέρα από τον Τελόπουλο, συμμετέχει ως μέλος και ο Σάκης Μουστακίδης (στα δύο άκρα της φωτογραφίας, έχοντας ενδιαμέσως τον Δήμο Μαμούγκα). Επίσης, την επιτροπή συμπληρώνουν και οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Σπύρος Γκολίτσης, Βασίλης Περιστέρης.

Όπως λοιπόν ο ίδιος ο Αντώνης Τελόπουλος εξήγησε στο ThrakiSportS, η παραίτησή του από το ΤΑΑ Εθνικός υφίσταται ως γεγονός όπως και για τα πέντε μέλη του απερχόμενου ΤΑΑ, δεν σημαίνει όμως ότι αυτοδικαίως φεύγει και από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ, στην οποία συνεχίζει να είναι πρόεδρος.

Ο κ. Τελόπουλος επιβεβαίωσε ότι η παραίτηση της διοίκησης του ΤΑΑ αφορά και τον ίδιο, αλλά λόγω της ιδιότητάς του ως εκλεγμένου και στο ΔΣ του Ερασιτέχνη με θέση μάλιστα β΄αντιπροέδρου, του έχει δοθεί η εξουσιοδότηση να τρέξει τα πράγματα του Εθνικού.

Προφανώς, η παρουσία του στον Ερασιτέχνη καλύπτει νομικά και την διατήρηση των θέσεων που έχει αυτήν την στιγμή στην ΕΣΑΠ. Ζήτημα αντικατάστασης θα τεθεί όταν υπάρξει νέο ΤΑΑ και εφόσον αυτό θελήσει να τον αντικαταστήσει.

Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις εντός και εκτός του Εθνικού, στο νέο ΤΑΑ που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της εβδομάδας, εφόσον βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα που θα αναλάβουν αυτήν την βαριά ευθύνη, δεν αποκλείεται να συμμετέχει εκ νέου ο Τελόπουλος.

Αρκετοί σκέφτονται να τον προτείνουν και ο ίδιος δεν αποκλείει εξορισμού αυτό το ενδεχόμενο της εκ νέου αποδοχής αυτής της πρότασης.  Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο, φαίνεται να δηλώνει ότι θα πρέπει να υπάρξει στήριξη από τον όλο Εθνικό και βασικά το ΔΣ του Ερασιτέχνη, για το οποίο ως γνωστόν υπήρχαν πολλά παράπονα από την πλευρά της διοίκησης Γεωργιάδη…