Γ΄ Εθνική: Επετειακά διαρκείας από τον ΓΑΣ Κομοτηνή χωρίς…. τιμή

Στην κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας του ΓΑΣ Κομοτηνή για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, τόσο για το ανδρικό όσο και για το γυναικείο τμήμα της ομάδας. Τα εισιτήρια έχουν συλλεκτική αξία, καθώς ο σύλλογος της Κομοτηνής συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυση του, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και πάνω στα εισιτήρια. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι χορηγία του Γιώργου Λεχούδη.

Πάντως στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ΓΑΣ Κομοτηνή δεν αναφέρεται πουθενά το πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια, κάτι το οποίο σημαίνει πως είτε το ξέχασαν, είτε πως ο καθένας μπορεί να δώσει ότι ποσό θέλει, καθώς μέσα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ” τα μέλη του συλλόγου ευελπιστούν πως θα είναι μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου”, άρα πως περιμένουν χρήματα από την πώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή (και με ένα κλικ στο site του συλλόγου ΕΔΩ):

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν 2016-2017.

Ο ιστορικός μας σύλλογος, ως γνωστό, φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια από το έτος ίδρυσής του, και το Δ.Σ. φρόντισε και αποτύπωσε την ιστορική αυτή επέτειο στην πίσω όψη των εισιτηρίων. Έτσι οι κάρτες εισόδου αποκτούν και συναισθηματική αξία, και τα μέλη του συλλόγου ευελπιστούν πως θα είναι μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου.

Οι κάρτες ελευθέρας εισόδου αφορούν τα τμήματα της αντρικής και της γυναικείας ομάδας.

Ευχαριστούμε τον χορηγό, κο Γιώργο Λεχούδη, ο οποίος προς τιμήν του, σεβόμενος την επέτειο των 40 χρόνων ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δε θέλησε να να φανεί το όνομά του πάνω στις κάρτες.