ΕΠΣ Ξάνθης: Οι εννέα που παραμένουν στην Κυπελλούχο Αναγέννηση Θαλασσιάς και τη νέα σαιζόν

Μετά τον καταρτισμό της νέας διοίκησης με την Νούλα Μετοικίδου να αναλαμβάνει την προεδρία(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα) αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή Γιάννη Αποστολίδη που οδήγησε τον σύλλογο στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της(θυμηθείτε ΕΔΩ), οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Θαλασσιάς “τρέχουν” με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της φετινής σαιζόν.

Πρώτο μέλημα είναι να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, κάτι που εν μέρει συνέβη μετά την παραμονή και τη νέα σαιζόν 9 παικτών που πανηγύρισαν με την Θαλασσιά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο λόγος για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου Γιάννη Καζάκη, τους πρωταθλητές Ελλάδας με την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup Στέλιο Τουργαίδη, Κωνσταντίνο Τουργαίδη, Γιάννη Παπαδημητρίου και Στέλιο Κοτζάκελη. Τα αδέρφια Πεντεζίδη Πέτρο και Παναγιώτη, τον επιθετικό της ομάδας Γιάννη Χριστοφορίδη και τον άτυχο της περσινής σαιζόν Παναγιώτη Γιαννακούδη που επιστρέφει πιο δυνατός μετά την εγχείρηση ρήξης χιαστών που υπεβλήθη.

Αυτές είναι οι πρώτες κινήσεις  ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ανανεώσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν την παραμονή μεγάλου μέρους του περσινού ρόστερ, ειδικά των πρωτοκλασάτων και με την απόκτηση τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστών η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει και φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.