ΕΠΣ Θράκης: Συνάντηση της διοίκησης με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας

 

Τα προβλήματα των ομάδων ενόψει του νέου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης θα συζητηθούν σε ειδική άτυπη συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων με την διοργανώτρια αρχή της διοίκησης, μετά και όσα συζητήθηκαν στην γενική Συνέλευση της περασμένης εβδομάδας. 

Με πρωτοβουλία της διοίκησης θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις, μία την Παρασκευή με τους εκπροσώπους των ομάδων που μετέχουν στη μεγάλη κατηγορία και μία την ερχόμενη Δευτέρα με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων συλλόγων. Σε αυτές αναμένεται καταρχήν να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες δεν προτίθενται να κατέβουν στα πρωταθλήματα, ώστε έγκαιρα να αναζητηθούν οι αντικαταστάτες τους.

Αναμένεται επίσης από τους εκπροσώπους των ομάδων να τεθεί και το θέμα του παιδικού πρωταθλήματος (καθώς εξακολουθεί να θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση η συντήρηση παιδικής ομάδας και η συμμετοχή στο παιδικό πρωτάθλημα για να συμμετέχει κανείς στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία) αλλά και η υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών παικτών στους αγώνες του ανδρικού πρωταθλήματος.

Μετά τις συναντήσεις αυτές αλλά και τις έγγραφες προτάσεις, η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης θα προχωρήσει στην κατάρτιση και δημοσιοποίηση των προκηρύξεων της νέας σεζόν αλλά και στον καταρτισμό των κατηγοριών.