ΕΠΣ Έβρου: Παραμένουν στην ΑΕΔ Κουρδάκης, Σκερλετίδης, Γιαννόπουλος, Θεμελάκης, Αλί Κοτζά και Τζανετάκος

 

Έξι παίκτες του βασικού κορμού της ΑΕ Διδυμοτείχου ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου μέσα στην τελευταία εβδομάδα, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος με τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις του.

Η πρώτη εκδόθηκε ακριβώς μια εβδομάδα πριν και αφορούσε τους Παναγιώτη Κουρδάκη και Βασίλη Σκερλετίδη, οι οποίοι βρέθηκαν τον Ιανουάριο στον σύλλογο και είχαν με την ποιότητα και τις αγωνιστικές τους παραστάσεις καθοριστική συμβολή στην πορεία της ομάδας.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Κουρδάκης, με παραστάσεις ακόμα και από αγώνες της Super League, βρέθηκε στο Διδυμότειχο από όπου ξεκίνησε την καριέρα του μετά την παρουσία του στα Χανιά ενώ ο Σκερλετίδης μετεγράφη στην ΑΕΔ από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ακολούθως, ανακοινώθηκε την Κυριακή ότι άλλοι τρεις παίκτες ανανέωσαν την συνεργασία τους. Ο λόγος για τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και συνολικά της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Γιαννόπουλο, τον έμπειρο μέσο Γιώργο Θεμελάκη και για τον αμυντικό Αλί Κοτζά.

Η τρίτη ανακοίνωση για ανανέωση συνεργασίας αφορούσε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Στράτο Τζανετάκο, που ψηφίστηκε μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου. Οι έξι αυτές ανανεώσεις συμπληρώνουν τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που ήδη έχουν γίνει.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις, με την χρονική σειρά που εκδόθηκαν:

«H διοίκηση πιστή στις υποσχέσεις της για πρωταγωνιστικό ρόλο και πρωταθλητισμό και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Παναγιώτη Κουρδάκη και για την αγωνιστική περίοδο 2016/17, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός ακούγοντας την καρδιά του θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και φέτος στην ομάδα μας στην προσπάθειά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι. 
Δεύτερη ανανέωση για την ομάδα μας και ο Βασίλης Σκερλετίδης παραμένει μαζί μας, με παρουσίες στην Football League o ποιοτικός μέσος και τη νέα σεζόν μαζί μας».

«Οι δύο αρχηγοί πιστοί στο καθήκον τους για ακόμα μια χρονιά. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον επί τρεις συνεχόμενες χρονιές πρώτο σκόρερ του νομού Χρήστο Γιαννόπουλο για πάνω από μία δεκαετία παραμένει πιστός στην ομάδα της καρδιάς του και ανανεώνοντας και για τη νέα χρονιά δείχνει τον δρόμο σε όλους, από δίπλα του πάντα πιστός και ο Γιώργος Θεμελάκης που με την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του μόνο να προσφέρει τα μέγιστα γίνεται, κοντά σ’ αυτούς για ακόμα μια χρονιά ένα παιδί που από την πρώτη του στιγμή στην ομάδα με την ποδοσφαιρική του ποιότητα αλλά και την καρδιά του αγαπήθηκε όσοι λίγοι, ο λόγος για τον Αλί Κοτζά που και αυτός παραμένει στην ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά. Υγεία και εκπλήρωση στόχων και στους τρεις!  Συνεχίζουμε…».

«Ο ογκόλιθος της άμυνας μας και βραβευμένος ως ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός του νομού μας δηλώνει και αυτός παρών στο κάλεσμα της διοίκησης. Ένας ”ξένος” που έγινε δικός μας, ένας άνθρωπος που με την προσφορά του, την αγωνιστική του πειθαρχία και το ποδοσφαιρικό θράσος κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων μας… Ο Στράτος Τζανετάκος για 5η συνεχόμενη χρονιά παραμένει στην ομάδα της καρδιάς του…
Υγεία και τα καλύτερα έρχονται.  Συνεχίζουμε…»