Τον πρώην βοηθό προπονητή της Ξάνθης θέλει ο Αγροτικός Αστέρας!

Στα… έμπειρα «μάτια» του Νίκου Νεντίδη ποντάρει ο Αγροτικός Αστέρας, με εισήγηση μάλιστα του Κώστα Γεωργιάδη, για τον συνεργάτη που θα τον πλαισιώσει ως βοηθός στο επιτελείο και ίσως υπάρξουν εξελίξεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ARENA PRESS».

Ο Κώστας Γεωργιάδης, θέλει. Ο Νίκος Νεντίδης, δείχνει να θέλει. Μένει να τα βρει ο δεύτερος με τη διοίκηση των «σταχυοφόρων», αφού ξεπεραστούν κάποια ζητήματα στη συνεργασία. Ο 50χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής, από τα Κουφάλια, τα τελευταία δυόμισι χρόνια ήταν βοηθός και αναλυτής αγώνων στη Skoda Ξάνθη, στην οποία διατέλεσε και υπηρεσιακός κόουτς, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη Super League, αποχαιρετώντας την με το τέλος της σαιζόν(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ο Νεντίδης προπονητικά δούλεψε ακόμα σε αρκετές ακαδημίες, όπως ΠΑΟ Κουφαλίων, Πανόραμα, παίδες Ολυμπιακού (2002-2004), ενώ ήταν βοηθός προπονητή στον Ηρακλή, με Όλεγκ Προτάσοφ (2009-2010) και την Κέρκυρα (2010) με Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και… παίκτη τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», Ιεροκλή Στολτίδη! Ως πρώτος προπονητής δούλεψε σε Καμπανιακό και Χανιά, ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του ήταν στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, από το 2007 ως το 2009.