ΕΠΣ Έβρου: Κάλεσμα του Ηρακλή Σαγήνης σε εννέα ομάδες με ακαδημίες στον Β. Έβρο για διοργάνωση φιλικού τουρνουά

Οι Ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης απηύθυναν κάλεσμα προς τα σωματεία του Βορείου Έβρου που διατηρούν τμήματα υποδομής μπαμπίνι, προτζούνιορ και τζούνιορ για τη διεξαγωγή ενός τουρνουά «Ευ Αγωνίζεσθαι’»και στο βόρειο τμήμα του νομού, αντίστοιχο μ’ αυτό που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε εννέα συνολικά σωματεία που διατηρούν ακαδημίες και σε πρώτη φάση αφορά συνάντηση με τον καθηγητή φυσικής αγωγής και διπλωματούχο προπονητή Νικήτα Παπαπαντελή μέσα στον Ιούλιο, με τον Χρήστο Χρηστούδη να αναλαμβάνει να τρέξει το όλο πρότζεκτ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση-ανοικτή πρόσκληση του Ηρακλή Σαγήνης αναφέρει:

«Προσκαλούμε ΟΛΑ τα αθλητικά σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής κατηγορίας bambini-projunior-junior σε μία συνάντηση με τον υπεύθυνο του ”ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” από την Αλεξανδρούπολη, καθηγητή φυσικής αγωγής και διπλωματούχο προπονητή κύριο Παπαπαντελή Νικήτα για τη διοργάνωση μιας από τις καλύτερες αθλητικές γιορτές στο χώρο του αθλητισμού και δη στο ποδόσφαιρο με σκοπό την εξάπλωση της γιορτής και στον Βόρειο Έβρο.
Η αθλητική γιορτή ”ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” αποτελεί μια ιδιαίτερη αθλητική και εκπαιδευτική διοργάνωση στο χώρο του αθλητισμού υποδομής για την περιοχή μας στηρίζοντας και ενισχύοντας την ουσιαστική απασχόληση των παιδιών μας με τον αθλητισμό, τη χαρά και τη διασκέδαση χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον!
Προτείνουμε η συνάντηση να γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου σε ημερομηνία που βολεύει τα σωματεία και σαν τόπο συνάντησης προτείνουμε την πόλη του Διδυμοτείχου.
Επίσης προτείνουμε τον κ. Χρήστο Χρηστούδη (καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής και με μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και υπεύθυνος για τον Βόρειο Έβρο στον Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου) ο οποίος κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής απ’ όλους μας, να είναι ο υπεύθυνος για την Αθλητική Γιορτή του ”ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ”τρέξει” ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον Βόρειο Έβρο και για τα παιδιά μας!
Προσκαλούμε λοιπόν τις παρακάτω ακαδημίες και τους υπεύθυνους αυτών:
Α) Ακαδημία Τυχερού
Β) Α.Σ. Έβρος Σουφλίου
Γ) Α.Ε. Διδυμοτείχου
Δ) ΠΑΟΚ Ισαακίου
Ε) ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας
ΣΤ) Ηρακλής Σαγήνης
Ζ) Ένωση Οινόης
Η) Ορφέας Δικαίων
Θ) Κυπρίνος
Ι) Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας
σε μία συνάντηση μέχρι τέλος Ιουλίου με τη συμμετοχή και του κυρίου Παπαπαντελή Νικήτα για την οργάνωση του ”ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και στον Βόρειο Έβρο.
Πιστεύω πως είναι μια κίνηση που θα ”αφυπνίσει” το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στα παιδιά (και αυτό είναι και το ζητούμενο).
Σας παρακαλώ πολύ είναι πολύ σημαντικό και σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου το συντομότερο δυνατόν!
Σας ευχαριστώ πολύ!».